Fırat Tanış, Cumhuriyet Gazetesini ve CHP'yi eleştirince linç ettiler!

Oyuncu Fırat Tanış, "Bu akılla mı her şey çok güzel olacak? Bu üslupla, bu seviyeyle mi “ötekilerin” hakkını hukukunu korumaya talipsiniz?" diyerek CHP'yi eleştirince muhaliflerin eleştiri odağı oldu.

Fırat Tanış, Cumhuriyet Gazetesini ve CHP'yi eleştirince linç ettiler!
Fırat Tanış, Cumhuriyet Gazetesini ve CHP'yi eleştirince linç ettiler!
GİRİŞ 28.01.2022 13:12 GÜNCELLEME 28.01.2022 13:27
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Bilgin Gökberk, köşesinde İmamoğlu'na 'tiyatro' benzetmesi üzerinden sanat camiasından tepki gelmesi ve şarkı sözleri üzerinden hedef gösterilen Sezen Aksu konusunda sessiz kalınmasıyla ilgili eleştiride bulundu.

Gökberk, yazısında, "Ekrem İmamoğlu'nun 'tiyatro' benzetmesine anında tepki verip artistlik yapan oyuncu tayfası, Sezen Aksu'nun 'dilinin kopartılması' konusunda arazi oldu. Bu boş beleş modelleri iyi tanıyoruz" ifadelerini kullandı.

TANIŞ'TAN CUMHURİYET'E TEPKİ

Oyuncu Fırat Tanış, isim vermeden kendisine gönderme yapan Bilgin Gökberk'in yazısını sosyal medya hesabından alıntılayarak ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'yi de etiketleyerek şu paylaşımı yaptı:

"Altılı bültenine çevirdiniz canım gazeteyi. Bu akılla mı her şey çok güzel olacak? Bu üslupla, bu seviyeyle mi "ötekilerin" hakkını hukukunu korumaya talipsiniz?"

FIRAT TANIŞ'I LİNÇ ETTİLER 

Her fırsatta fikir özgürlüğünden bahseden CHP ve muhalif kesim gazeteci ile sanatçıları oyuncu Fırat Tanış'ı hedefe koyarak sosyal medyada adeta linç kampanyası başlattı.

CÜNEYT ÖZDEMİR, TANIŞ'I HEDEF GÖSTERDİ

Gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter hesabından yaptığı açıklamada Fırat Tanış'ı "trol" olmakla suçlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Tevazuda Fırat Tanış gibi ol! Adama troll demiştim az demişim; Kibirli Troll ! Cumhuriyet'in yaptığı haber için Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür bekliyor, Ekrem İmamoğlu'na laf sokuşturuyor, 'gelin oyun çıkışı dövün' diyor, ganyan bayilerine sallıyor... Tutmayın küçük enişteyi!"

NE OLMUŞTU?

İmamoğlu, yaptığı açıklamada hükümetin metro hattını engellediğini dile getirerek, "İstanbul'a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Fırat Tanış bunun üzerine, Twitter hesabından İmamoğlu'nun konuşmasını paylaşarak İBB Başkanı'nı şu ifadelerle eleştirmişti:

"Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün"

Ekrem İmamoğlu, bu eleştirinin ardından yeni bir paylaşım yapmış ve başta Tanış olmak üzere tüm sanatçılardan özür dilemişti.

YORUMLAR 41
  • 02342 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmem kale de almam ama doğru konuşmuş kara
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    En azından eleştirebiliyorlar.
    Cevapla
  • 02343 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende, kıymetini bil. Bu ülkede Cumhurbaşkanına hakeret uslup olmuş daha ötesi varmı
    Cevapla
  • AKTAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt ÖZDEMİR seni iyi ve objektif bir gazeteci zannederdim,ama yaptığın zikzak artık beyin yakıyor beyin...
    Cevapla
  • Adanalı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar hazımsız bir insan görülmemiştir nokta.
    Cevapla
  • kürşat 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahapa bu milletin başına gelen en büyük beladır.…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı