Eski futbolcu Özer Hurmacı’nın avukatından açıklama

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Özer Hurmacı’nın eşi Mihriban Hurmacı’yı dövdüğü iddialarına dair avukatı yeni bir açıklama yaptı.

Eski futbolcu Özer Hurmacı’nın avukatından açıklama
Eski futbolcu Özer Hurmacı’nın avukatından açıklama
GİRİŞ 07.02.2022 04:18 GÜNCELLEME 07.02.2022 04:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor’da oynayan eski futbolcu Özer Hurmacı’nın eşini darp ettiği iddia edilmişti. Sarıyer Jandarma Komutanlığına başvuran Mihriban Hurmacı’nın şikayeti üzerine Özer Hurmacı gözaltına alınmıştı. Komutanlıktaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Özer Hurmacı, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Mihriban Hurmacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddete uğradığını öne sürerken, Özer Hurmacı’nın avukatı Esennur Ezgi tarafından yapılan açıklamayla iddialar yalanlanmıştı. Özer Hurmacı’nın avukatı Ezgi, konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı.

'YALAN HABERLER YAPILMAKTADIR'

Açıklamada, “Müvekkilim Özer Hurmacı ile kamuoyunda günlerdir eşi Mihriban Hurmacı tarafından iftiralar atılmakta, ayrıca mesnetsiz, kaynağı belli olmayan iftira nitelikli yalan haberler yapılmaktadır. Tüm iddiaların asılsız olduğunun tekrarı ile müvekkilimin bu asılsız, yalan, iftira nitelikli konuşmalar ve haberlerle ilgili günlerdir konuşamama nedeni, kendisi hakkındaki uzaklaştırma kararıdır. Bilindiği üzere uzaklaştırma kararı ülkemizde hemen hemen her talep eden kadına verilmektedir. Bu karar nedeniyle kendisini kamuoyu nezdinde savunamayan, ülkemize de hizmetler vermiş eski milli futbolcumuz, müvekkilim Özer Hurmacı’nın 3 küçük çocuğu bulunmaktadır. Bu konunun hassasiyetine önem verilmesi temennimizdir” denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Giresunlu 28 2 yıl önce Şikayet Et
    Avukat hanım senin yalan haber dediğin nedir. Kadının ağzı burnu kanlar içerisinde Mihriban hanım kendi kendini mi yaralamış bırakın bu işleri bir de bayan olacaksın.
    Cevapla
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ohoo artık hakim karini doğdun kabul eder. Çünkü hakimler kadından yana.mahkemede kadın dese ki: kocam havada uçarak bana şiddet uyguladı dese hakim hemen kabul ediyor çünkü kadın ne derse kabul ediyor.neyse yapacak birşey yok! Yaptın yada yapmafin bilemiyorum ancak mahkeme yaptın kabul edecek,sen istediğin kadar kendini savun açıkla ama kadın dernekleri daha baskın.erkegin haklı olması önemli değil. Yeter ki yuvalar yıkılsın ..
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    kadınlardan heleki bu dönemde herşey beklenir.özer hurmacıyı istekleri yüzünden çileden çıkarmıştır nokta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler