THY Ukrayna uçuşlarını durdurdu

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir" dedi. Rusya, Ukrayna'ya askeri operasyonu sabah saatlerinde başlatmıştı.

THY Ukrayna uçuşlarını durdurdu
THY Ukrayna uçuşlarını durdurdu
GİRİŞ 24.02.2022 07:29 GÜNCELLEME 24.02.2022 14:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donbass'taki iki bölgeyi tanıdıktan sonra askeri operasyonu başlattı.

Putin'in askeri operasyonu başlatmasıyla Ukrayna hava sahası sivil uçuşlara kapatıldı.

Bu hamle Türk Hava Yolları'nın uçuşlarını da etkiledi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir" dedi. 

THY, Ukrayna'da başkent Kiev, Herson, Harkiv, Lviv, Mykolaiv, Odessa ve Zaporijya kentlerine karşılıklı seferler düzenliyordu.

THY: UKRAYNA ÇIKIŞLI-VARIŞLI YOLCULARIMIZA İADE HAKLARI TANIMLANMIŞTIR

Türk Hava Yolları'nın sitesinde yapılan açıklamada, Ukrayna'da yaşanan gelişmeler sonrası Ukrayna çıkışlı-varışlı bilet alan yolculara değişiklik hakkı tanındığı belirtilerek "Değerli yolcularımız, Ukrayna'da yaşanan güncel gelişmeler nedeniyle, 13 Şubat 2022 ve öncesinde biletlenmiş olup, 13-28 Şubat 2022 (dâhil) tarihleri arasında Ukrayna çıkışlı-varışlı seferlerimize kayıtlı olan yolcularımıza özel değişiklik ve iade hakları tanınmıştır" ifadeleri kaydedildi.

PEGASUS DA UKRAYNA UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Pegasus Hava Yolları, Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle ülkeye düzenlendiği seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Pegasus Hava Yolları'nın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna hava sahası kapatılması nedeniyle 24.02.2022 tarihli Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, değişiklik ya da iade işlemlerinin "flypgs.com/bilet-islemleri" ve mobil uygulamadan ya da 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezi üzerinden ücretsiz yapılabileceği belirtildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Konyalı Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamadım: AB ye yaranmak için T.H.Yollarındaki Türk Pilot Kıyımına bir nebze katkım olsun diye yorum yazdım; anlaşılmadığım için özür Dilerim. THY'da 150 aşkın Yunan hava Kuvvetlerin den Emekli olmuş Pilot çalışıyormuş diğer ülkelerin ne kadar belli değil. Sen Git Yunan Hava Yollarında çalışmak için müracaat et bakalım istersen Batı Trakyalı Yunan vatandaşı Türk ol. Hemen casus diye içeri atarlar yalanım varsa 960 ümmetinden olayım demiş Mevlana hazretleri.
    Cevapla
  • ali can 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yorumda birinci bölüm saçma dünyanın en büyüğüde olsan içinde yüzlerce sivil taşındığını unuttun herhalde ne yani bilerek savaşın içinemi girsin senin cesaret anlayışın bumu
    Cevapla
  • Excussionist 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet; 1979 daki İran islam devriminde Hiç bir havayolu ki buna Japonlarda dahil Yolcular Japondu; irana gidip 250 adet mahsur kalan Japon yolcuları için iran'a inip yolcuları almak alıp tekrar havalanan THY uçağı için belgeseller mi desem pohpohlamalarmı desem salatanın içinde her şey vardı. ne değişti. Bütün Milliyetçi sarkık bıyıklılar hala kahvelerde bunu anlatırlar. yalanmı ne değişti.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    rusya uçuşlarınıda durdurun
    Cevapla
  • Konyalı Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük havayolu şirketi bir savaştan korkarmı kardeş, Hükümet AB ye aranmak için THY yabancı pilotların bilhassa 150 adet Yunan pilotun maaşlarına 3/1 oranında zam yapılması ve haftalık olarak yatırılması, Türk pilotlarınında 3/1 oranında kesilerek ödenmesi yönünde görüş aldı. Hak hukuk için. Avrupa da bir poşet 750-Avroya dolduğu için alınmış bir karar M.E. Akbaşoğlu bu kararı desteklediğini söyledi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    konyali senden olmamis konu ney sen ne anlatiyorsun git kumda oyna
    Cevapla
  • Kısmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın konyalı saçmalamışsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi