Ukrayna'dan Türkiye çağrısı: Bizi destelemeye çağırıyoruz

Ukrayna Büyükelçiliği, “Stratejik ortağımız Türkiye’yi ve dost Türk halkını bu zor zamanda bizi destelemeye çağırıyoruz” açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 24.02.2022 08:54 GÜNCELLEME 24.02.2022 10:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ukrayna Büyükelçiliğinin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “ Rusya Federasyonu Ukrayna’ya karşı bir savaş başlattı.

Barışçıl Ukrayna şehirleri bombalanıyor. Stratejik ortağımız Türkiye’yi ve dost Türk halkını bu zor zamanda bizi destelemeye çağırıyoruz” denildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • komedyenlr is bsnda 2 yıl önce Şikayet Et
    ukrayna ya, gaz veren batı yardım edecek. ayrıca kukla komedyeni seçerseniz olacağı budur. Türkiye 'nin de başına kemal, meral ve diğer komedyenler geçerse, bundan daha kötü oluruz. hayatta bile bırakmazlar bizi. hem batı hem rusya hem abd bize acımadan soykırım yaparlar
    Cevapla
  • kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    proje komedyen ulkeyı ruslara verıyor olay bu...bızdede proje yapaylar oldugu gıbı ulkeyı ver ellerıne aynısı oluruz
    Cevapla
  • malazgirt4949 2 yıl önce Şikayet Et
    bizden değil abd den yardım iste...rusya ile amerika bizi saf gördü galiba...ulan bu numaraları yermiyiz biz...kendi savaşınız savaşın...kürt,türk kardeştir...
    Cevapla
  • Hasan dr. 2 yıl önce Şikayet Et
    Batılı batıl köpekler Rusyayı tahrik ede ede Mazlum Ukrayna milletine saldırttı ve şimdi ağıtlarını yakıyorlar. Zalim Abd, Zalim Fransa, Zalim İngiltere Zalim avrupa ve diğerleri. Abd aylardır hazırladığı işgal planını medya üzerinden Rusyaya ileterek Mazlum Ukrayna halkını ve devletini bile bile katlettirip işgal ettiriyor ki kendiside diğer bölgelerdeki sömürü ve katliamlarını sürdürebilsin.
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin'in ayrılıkçıların olduğu bölgenin ilerisine geçmemesi lazım,işler çığırından çıkarsa,hiç ummadığı ülkeler bile bir anda hiç beklenmedik silahlarla yeni cephelerde karşılarına çıkarsa...lütfen,dünya yanmasın,kimse de aşırı hıyarlık yapmasın. Putin zekidir,bu işi tatlıya bağlama basiretini göstereceğini düşünüyorum.Ukrayna'da; NATO DEFTERİNİ KAPAT ARTIK.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!