Oda TV'nin ofisinin olduğu binada yangın

Kadıköy’de, Oda TV’nin ofisinin içerisinde bulunduğu iş hanında yangın çıktı. Binada mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.

Oda TV'nin ofisinin olduğu binada yangın
Oda TV'nin ofisinin olduğu binada yangın
GİRİŞ 14.03.2022 12:18 GÜNCELLEME 14.03.2022 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadıköy’de, iş merkezi olarak kullanılan plazanın zemin katındaki elektrik panolarında yangın çıktı. Zemin kattaki otoparkta bulunan bazı otomobiller yangında zarar gördü. Binada mahsur kalan 2 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Yangının çıktığı plaza ve itfaiyenin müdahalesi havadan görüntülendi. Binada Oda TV'nin de ofisi olduğu belirtildi.

Yangın saat 12.00 sıralarında Kadıköy Eğitim Mahallesinde Uğurelli sokakta bulunan ve içerisinde ofislerin olduğu bir plazada çıktı. Yangının, plazanın zemin katındaki elektrik panolarından çıktığı öğrenildi. Aynı zamanda otopark olan zemin kattaki park halinde olan bazı otomobiller yangın nedeniyle hasar aldı.

Plazada bulunan vatandaşlar yangın nedeniyle kendilerini dışarı atarken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevreye yoğun dumanın yayıldığı yangına itfaiye müdahale ederken çevrede bulunan vatandaşlar ise cep telefonları ile o anları kayda aldı, kimisi de canlı yayın yaptı. Yangının olduğu plazada mahsur kalan 2 kişi ise itfaiye tarafından bulundukları yerden kurtarıldı. Olayda can kabı ya da yaralanma yaşanmadı.



Olaya tanık olan İbrahim Aksu, "Yangın var diye dışarı çıktık. Otopark katındaki araçlara sıçramış. Büyük bir panik oluştu. İş merkezi hemen boşaltıldı. Mahsur kalan 2 kişi de indirmeye çalışıyorlar. Çok fazla yoğun duman görünüyor. Sanırım yanan araçların lastik dumanı. İçeriden yaklaşık 10 tane araç çıkarmışlardır şu ana kadar" dedi.

Yangının çıktığı plaza ve itfaiyenin müdahalesi havadan drone ile görüntülendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu karanlık şer odası mı ?
    Cevapla
  • salih taren 2 yıl önce Şikayet Et
    sigortadan para almak için yapmışlardır kanları pis onların üstünede akepeliler yakmış derler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor