Kartopu savaşında 6 kişi yaralanmıştı! Nedeni ortaya çıktı

İstanbul’da kartopu savaşı yapan grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Gözaltına alınan şüpheli hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken kavgada kendilerini korumak amacıyla ateş ettiğini söyledi.

GİRİŞ 14.03.2022 23:10 GÜNCELLEME 14.03.2022 23:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da kartopu savaşı yapan bir grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olay Beyoğlu Tophane Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mega kentte etkili olan kar yağışı sonrası parka gelen yaklaşık 50 kişiden oluşan 2 grup aralarında kartopu savaşı yapmaya başladı.

KARTOPU ATMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bir süre eğlenen grup arasında kartopu atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup birbirine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Devam eden kavgada şahıslardan biri silahını çekerek karşı gruba kurşun yağdırdı. Ortalığın bir anda karıştığı silahlı kavgada, 6 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

6 KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Yaşanan kavga ve silahlı saldırı anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Diğer 3 yaralının ise özel araçlarla çevrede hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Silahlı kavganın ardından olay yerine gelen polis ekipleri ve bekçiler ise saldırıyı gerçekleştiren silahlı şahısla birlikte 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi emniyete götürülürken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

SİLAHLI SALDIRGAN TUTUKLANDI

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve silahla 6 kişiyi yaralayan şüpheli kavganın kardeşine saldırıdan dolayı gerçekleştiğini kendilerini korumak amacıyla ateş ettiğini söyledi. İfadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    eşşek kadar adamların kartopu için toplandılar sözüne ancak kargalar inanır. ne işi var yaşları hemen hemen aynı insanların yolkenarında. kar topu oynayacak yaştamı bu adam müsveddeleri. eline silah alanı devlet pişman etmedikçe daha çok yaşarız bu hadiseleri.
    Cevapla
  • BurasıTexas 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlamadınız mı onu siz... Burası Texas Eyaleti artık... Türkiyeyi unutun yahu...!
    Cevapla
  • aas 2 yıl önce Şikayet Et
    evet haklısın gardaş.. herkes kendi kanununu uyguluyor. mevcut kanunlar toplumda düzeni artık sağlamıyor. Saygı, ahlak, din, ayıp, haram helal gibi değerler de kalmadı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız