Deniz Furkan T. Müslümanlara hakaret ve küfürler yağdırmıştı, soruşturma başlatıldı!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tedarikçi özel bir şirket çalışanı, DHKP-C sempatizanı Deniz Furkan T. hakkında, “halkın dini inançlarını aşağılama, toplum düzenini bozma, ayrımcılık, küfür ve iftira” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Deniz Furkan T. Müslümanlara hakaret ve küfürler yağdırmıştı, soruşturma başlatıldı!
Deniz Furkan T. Müslümanlara hakaret ve küfürler yağdırmıştı, soruşturma başlatıldı!
GİRİŞ 16.03.2022 12:54 GÜNCELLEME 17.03.2022 01:31
Bu Habere 349 Yorum Yapılmış

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına makine ve yedek parça temin eden tedarikçi özel bir şirket bünyesinde çalışan Deniz Furkan T. isimli şahıs, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, İslam'a ve Müslümanlara ağır küfürler sarf etmişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

DHKP-C sempatizanı Deniz Furkan T. hakkında,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca “halkın dini inançlarını aşağılama, toplum düzenini bozma, ayrımcılık, küfür ve iftira” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Deniz Furkan T.'nin DHKP-C'ye yakınlığıyla bilinen Grup Yorum adına faaliyetlerde bulunduğu, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla'ya ise methiyeler dizdiği ortaya çıktı.

Sosyal medya üzerinden İslam'a ve Müslümanlara hakaret edip, toplumu kışkırtma çabaları sürüyor. Son olarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığına makine ve yedek parça temin eden tedarikçi özel bir şirket bünyesinde çalışan Deniz Furkan T. isimli şahıs, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla, dini değerleri alenen hedef aldı.

MÜSLÜMANLARA SKANDAL SÖZLER

Müslümanları 'ibadethanelerde çocuklara taciz eden sübyancı' olarak nitelendiren Deniz Furkan T., tartışmaya girdiği bir kadına ağır şekilde küfürler savurdu.

Paylaşımları hakkında suç duyurusu yapacaklara da, "Adımız sanımız şanımız belli, siz kah**ler gibi sahte hesaplardan yazmıyoruz" diyerek yanıt verdi.

İLK VUKUATI DEĞİL

Deniz Furkan T.'nin sosyal medya hesabına bakıldığında, yakın dönemde de benzer şekilde hakaretler savurduğu, Hz. Muhammed ve İslam dinini sık sık hedef aldığı görüldü.

Deniz Furkan T. bir paylaşımında Peygamberimizi hedef alarak, "Sizden çıksa çıksa sizin gibi ahlaksızlar namussuzlar çıkar. 1500 yıldır çıkmadı bundan sonra da ümidiniz olmasın." ifadelerini kullandı.

ALTINDAN DHKP-C ÇIKTI

Deniz Furkan T.'nin DHKP-C'ye yakınlığıyla bilinen Grup Yorum adına faaliyetlerde bulunduğu da ortaya çıktı.

ŞEHİT SAVCI KİRAZ'IN KATİLİNE 'SENİ SEVİYORUZ' PAYLAŞIMI

Deniz Furkan T.'nin, makamında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla için de, "Seni çok seviyoruz Şafak" yazılı bir paylaşım yaptığı görüldü.

ÇALIŞTIĞI KURUM DENİZ KUVVETLERİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

Deniz Furkan T.'nin görev yaptığı tedarikçi özel şirket, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına makine ve yedek parça temin ediyor.

Deniz Furkan T.'nin kişisel bilgilerinde söz konusu şirket için çalıştığı görülüyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 349
  • Vanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmen İslam ve müslüman düşmanı. Sen ve zihniyetin yerin dibine batın. Senin gibiler kin nefret düşmanlık kan dökmek kaos gibi şeyler için herşeyi yapar çünkü özünüz bu.
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    İşten atılınca ibb de iş bulur , örgütdaşı iş başında değil mi
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu ve bunun gibilerine pirim vermeyin ve verdirmeyin... İşleri güçleri ortalığı karıştırmak...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz kuvvetleri komutanlığı benim dinime milletime sövenleri koruyan şirketlerle nasıl çalışırsınız çalışmaya devam ediyorsanız siz kime hizmet eden bir ordusunuz bu milletin ordusu bu milleti koruyup kollaması lazımdır
    Cevapla
  • Çanakkaleli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahlaksız en ağır şekilde cezalandırılmalı.. Hala bir şey olmadıysa yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…