Üsküdar Çekmeköy metro hattı neden çalışmıyor? M5 Metro seferleri ne zaman yapılacak?

Üsküdar ile Çekmeköy ilçelerini birbirine bağlayan, Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattı M5, yeni güne arıza ile başladı. Her gün binlerce vatandaşın kullandığı metro çalışmayınca alternatif ulaşım araçları rağbet gördü. Halk ise, Üsküdar Çekmeköy metro hattı neden çalışmıyor sorusunu sordu. Öte yandan, Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından bir açıklama da yayınlandı.

Üsküdar Çekmeköy metro hattı neden çalışmıyor? M5 Metro seferleri ne zaman yapılacak?
Üsküdar Çekmeköy metro hattı neden çalışmıyor? M5 Metro seferleri ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 17.03.2022 08:50 GÜNCELLEME 17.03.2022 08:50

İlk kez 2017 yılında kullanıma açılan M5 Üsküdar Çekmeköy metro hattında seferler bir süredir yapılamıyor. 17 Mart Perşembe günü sabahı işe, okula veya hastaneye gitmek için metro hattına gelen çoğu yolcu trene binemedi. Bu sebeple alternatif ulaşım araçları yeni günün en çok rağbet görenleri arasındaydı. Özellikle Ümraniye ve Çekmeköy'de otobüsler tercih edildiği için çoğu araç normal kapasitelerinin üzerinde taşıma yaptı. Vatandaş ise, Üsküdar ile Çekmeköy ilçelerini 30 dakikada birbirine bağlayan M5 Metro Hattının neden çalışmadığını araştırıyor. Üsküdar Çekmeköy metro hattı ne zaman seferlerine devam edecek?

M5 Üsküdar Çekmeköy Metro Hattı Neden Durdu?

Her gün binlerce vatandaş tarafından tercih edilen Üsküdar Çekmeköy M5 Metro Hattı, yaşanan bir teknik arızadan ötürü seferlerine devam etmiyor. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da aynı bilgi kamuoyu ile paylaşıldı. Lakin teknik arızanın ne olduğuna ilişkin bilgilendirme yapılmadı.

Üsküdar Çekmeköy metro

Üsküdar Çekmeköy Hattı Ne Zaman Açılacak?

Yaşanan teknik arıza giderildikten sonra Metro İstanbul'un sosyal medya hesabında bir paylaşım daha yapıldı. Bu kez, M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattındaki seferlerin gecikmeli olarak devam ettiği bilgisi paylaşıldı. An itibariyle Üsküdar Çekmeköy arasında metro vasıtasıyla ulaşım sağlanabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu