Küçükçekmece'de çıkan çatışmanın nedeni belli oldu

Küçükçekmece Adliyesi önünde çıkan çatışmada iki grup arasında otopark devri ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle daha önce silahlı kavga çıktığı ve 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

GİRİŞ 25.03.2022 10:46 GÜNCELLEME 25.03.2022 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece Adliyesi'nin 200 metre dışında açık otopark çıkış noktasında iki grup arasında silahlı çatışma çıkmış, daha önce meydana gelen bir olayın davasının ardından çıkan silahlı çatışmada Selcan Selvi, Kadir Mendanoğlu, Nazım Sözer, Ercan Sözer isimli 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralanmıştı. İlk tespitlere göre 24 kişinin karıştığını olayda 18 kişi de gözaltına alınmıştı. Çatışmada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı.

3 KİŞİNİN CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNDAN ALINDI 

Çatışmada hayatını kaybeden 3 kişinin otopsi işlemleri tamamlandı. Nazım Sözer, Ercan Sözer ile yeğenleri Kadir Mendanoğlu'nun cenazeleri tarafların tekrar karşı karşıya gelmemesi için gece saatlerinde ailelerine teslim edildi. Nazım Sözer, Ercan Sözer'in Hakkari'de, Kadir Mendanoğlu'nun ise Antalya'da toprağa verileceği öğrenildi. Çatışmada hayatını kaybeden Selcan Selvi'nin ise otopsi işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.
Çatışmanın detayları ortaya çıkmaya başladı.

OTOPARK DEVRİ NEDENİYLE ÇATIŞMA ÇIKTI

4 kişinin hayatını kaybettiği çatışmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Otopark devri ile ilgili husumetli olan iki grup arasında yaşanan anlaşmazlıklar üzerine daha önce silahlı kavga çıktığı olayda 2 kişinin yaralandığı belirlendi. Şahısların hem otopark devri hem de silahlı yaralamaya ilişkin davaları için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldikleri öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • HEREDOT CEVDET 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kurumsal olmayan otoparklar mafya vari tiplerin elinde, devlet el atmalı bu işe, otopark yönetmeliği ile belli şartlar istenmeli....
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ne teröristi adam hakkarinin en büyük iş adamı h.nazım çiftçi bilmeden niye konuşuyun maruf
    Cevapla
  • Deli dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    ekrem geldi otopark mafyası pkk oldu hadi burdan yak ulan şirret chp. oy için hdpkk yı şehirlere yıktın. Terörün odak noktası chp...
    Cevapla
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş kafalı terörist otopark mafyası.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hakkariden gelmiş istanbulda racon kesiyor vay bee
    Cevapla
  • mmmm 2 yıl önce Şikayet Et
    şehirin göbeğinde çatışma var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor