80 milyon TL'lik vurgun: Mağdur sayısı 800!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kâr payı vaadiyle birçok kişiden 80 milyon lira topladığı ileri sürülen firmanın sahibi 'Süperstar' lakaplı emlakçı Alev Yücel'in banka hesapları bloke edildi.

GİRİŞ 26.04.2022 09:30 GÜNCELLEME 26.04.2022 09:55
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Muğla Bodrum'da, emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firmanın sahibi Alev Yücel, birçok kişiden para toplayıp, kiraladıkları evlerden kâr payı vereceğini söyledi. İddiaya göre, satışlardan yüzde 35 civarı kârdan pay veren firma, bir süre düzenli olarak ödeme yaptı.

ÖDEME ALAMAYANLAR ŞİKÂYETÇİ OLDU

DHA'da yer alan habere göre ilerleyen süreçte firma, kimseye herhangi bir ödeme yapmamaya başladı. Ödemesini alamayan kişiler, polise giderek şikayetçi oldu.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

50 kişinin şikayetçi olduğu olay ile ilgili inceleme başlatıldı. Ayrıca mağdurlardan 3'ünün de savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Mağdurlar, firmanın 800 kişiden 80 milyon lira topladığını iddia etti.

GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda firmanın sahibi Alev Yücel, babası Sinan Y., annesi Mesude Y., arkadaşı Gökhan G. ve Cahit G., gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Mağdur olduğu iddiasıyla gazetecilere açıklama yapan firmanın eski çalışanı Deniz Y. de sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

2 MİLYON LİRALIK 3 DEVEYE DE EL KOYULDU

Öte yandan 'Süperstar' lakaplı Alev Yücel'in banka hesapları bloke edildi, gayrimenkul ve araçlarına şerh koyuldu. Şüphelinin, suçtan elde ettiği gelirle 2 milyon liraya satın aldığı ileri sürülen 3 devesine de el koyuldu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüphelilerden Alev Yücel tutuklanırken, diğer 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 40
  • Ibrahım 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolandırıcı olsa paralar ile birlikte yurtdışına kaçardı...kendisi,parası,mülkü her şeyi ile burada...
    Cevapla
  • Abdullah Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    bedeva para kazanma hastalıgı derler buna Sahtekarın ... tamahkardan eksik olmaz cabuk anlaşırlar. Adı ha danacı ha emlakcı .bitmez bunlar
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Elini ve ayağını çaprazlama kesin.yoksa vurguncuların sonu gelmez.
    Cevapla
  • Memed emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi ismiyle müsemmadır çocuğa alev adını koyarsan kendinide etrafınıda yakar kavurur...
    Cevapla
  • viyana 68 1 yıl önce Şikayet Et
    çalışıp alınterinle kazandığın para kimseye yar olmaz eninde sonunda gelir seni bulur. birde bu kalpazanlara kanan1 10 hatta 100 kazananacak vaatlerine kananlar var Allah haramı harama helali helale denk getirir. Siz bilmezsiniz Rabbim en iyisini bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi