Ukraynalı şarkıcı Jamala'dan Emine Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözler!

Türkiye’ye sığınan Eurovision 2016 birincisi Ukraynalı şarkıcı Jamala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile ilgili övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Ukraynalı şarkıcı Jamala'dan Emine Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözler!
Ukraynalı şarkıcı Jamala'dan Emine Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözler!
GİRİŞ 26.04.2022 08:22 GÜNCELLEME 26.04.2022 08:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rus işgali nedeniyle Ukrayna'dan Türkiye'ye sığınan Eurovision 2016 birincisi Jamala, geçen hafta Emine Erdoğan'ın Ukraynalı savaş mağduru çocuklar için verdiği iftarın konuklarından biriydi.

Şarkıcı Jamala, duygularını anlattırken şu ifadeleri kullandı:

Şu anda bulunduğum ve mülteci olduğum Türkiye'de yetimleri koruduklarını, onlara her türlü maddi ve manevi yardımda bulunduklarını görmek; Emine Erdoğan Hanımefendi'nin bizi ve çocukları; kendi kızları ve torunlarından ayırmadığını hissetmek beni çok duygulandırdı. Emine Erdoğan'ın "Zulüm nereden ve kime gelirse gelsin, zalimin karşısında durmakla mükellefiz" ifadesini eşsiz buluyorum. Tüm dünya first lady'leri, Emine Hanımefendi'nin bu güçlü iradesini sahiplenmeli ve bu zulme dur demeli. En başında beri hanımefendinin kadın ve çocuklar için gösterdiği bu kuvvetli irade, tüm dünyaya örnek olmalı diye düşünüyorum.

Türkiye'nin Ukrayna'da barışın sağlanması için bizlere verdiği büyük ve eşsiz desteğin farkındayız. Türkiye bu anlamda lider bir ülke. Ukrayna'ya ve Ukraynalılara verdiği destekten dolayı Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ukrayna'nın iyiliğine olan inancı için Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'ye tüm Ukrayna halkı adına teşekkür ediyorum.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
YORUMLAR 6
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he, ikinci Suriye rezilliği geliyor galiba...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İçi dışı bir olann el emindir, korkulmaz güvenilir, bunlar Allah için yaşar, Allah için çalışır, Allah için ölür. Her zamanki gibi kendine yakışanı yaptı Allah razı olsun, kimin hanımı...
    Cevapla
  • Haci rihmeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin en buyuk sorununuz komediyeni seçmeniz oldu buda ulkeniz için felaket getirdi geçmiş olsun mazlumlarin siğinaği turkiyedir reistir.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    "Zulüm nereden ve kime gelirse gelsin, zalimin karşısında durmakla mükellefiz" müslümanın şiarı bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı