İstanbul'da endişelendiren görüntü

Büyükada açıklarında müsilaj benzeri kirlilik görüldü. Denizde oluşan küçük tabaka endişeye neden oldu.

GİRİŞ 15.05.2022 16:38 GÜNCELLEME 15.05.2022 17:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Büyükada açıklarında müsilaj benzeri kirliliğe rastlandı. Deniz yüzeyinde oluşan küçük tabaka, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.



Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, geçtiğimiz yıl Mart ayında Marmara ve Ege Denizi’nde ortaya çıkmıştı. Marmara Denizi’ni kaplayan müsilaj, geçtiğimiz aylarda Maltepe sahili açıklarında görüntülenmişti.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatann 1 yıl önce Şikayet Et
    Fabrikalar ve lağımı basın sonuç bu
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Boğazdan geçen tüm gemileri takip edip atık bırakırsa en ağır cezayı vermelidir
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    don't panic.korkmayın arkadaşlar.müsilajdır vız gelir tırıs gider.her şey güzel olucak.tüm marmara değil tüm okyonuslar müsilaj olsa.Rabbi yeesirli ,istanbulun cücük ,burnu büyük, ekrem fatihi dehhakı bi dıngılatsa heryer pırıl pırıl olur ama balık ciğeri nohuttan sonra.kapuska musakka algısı 48 bin tl vay vay vay
    Cevapla
  • akın 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem boynun altinda kalsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
VAR sisteminde devrim gibi karar!
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'