Kabine toplantısı başladı! Erdoğan kritik kararları açıklayacak!

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantının ana gündem maddesinin Türkiye'nin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine yönelik çekincelerinin olması bekleniyor.

GİRİŞ 23.05.2022 16:31 GÜNCELLEME 23.05.2022 17:01
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Önemli meselelerin masaya yatırılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı başladı.

KONUT VE GIDADA FAHİŞ FİYAT ARTIŞI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda ekonomi sıcak başlarlardan biri. Enflasyonla mücadele konut ve gıdada fahiş fiyat artışına karşı alınacak tedbirler ve denetimlerdeki son durum masaya yatırılacak.

Kazada hayatını kaybedenler AK Partili diye insanlık dışı sözler: Üç oy gitti, iyi olmuş…Kazada hayatını kaybedenler AK Partili diye insanlık dışı sözler: Üç oy gitti, iyi olmuş…

Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson'u hizaya getirdi, PKK'lı vekiller çılgına döndü!Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson'u hizaya getirdi, PKK'lı vekiller çılgına döndü!

3600 EK GÖSTERGEDE SON DURUM

Öğretmen, hemşire, polis ve din görevlilerinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge için de nefesler tutuldu. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in gelinen aşamayı paylaşması bekleniyor.

AÇIK CEZAEVİ MAHKUMLARININ İZNİNİN UZATILMASI TALEBİ

Açık cezaevi mahkumlarına verilen Kovid-19 izni 31 Mayıs'ta sona eriyor. İzinlerin yeniden uzatılması talebi Kabine'nin gündeminde olacak.

Sığınmacıların durumu masadaki bir diğer başlık.

Asker ailelerini ilgilendiren haber: 1100 TL yatacak!Asker ailelerini ilgilendiren haber: 1100 TL yatacak!

Rusya'dan sürpriz Suriye hamlesi: 8 kritik bölgeden askerlerini çekti!Rusya'dan sürpriz Suriye hamlesi: 8 kritik bölgeden askerlerini çekti!

1 MİLYON SIĞINMACININ GERİ DÖNÜŞÜ

1 milyon sığınmacının gönüllü geri dönüşü için yapılacak çalışmanın detayları Kabine'de ele alınacak.

Terör örgütü PKK'ya karşı Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit operasyonu Ukrayna - Rusya savaşındaki gelişemeler de Kabine'de değerlendirilecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKANIM Zincir marketlere kesilen cezalar onların cebinden çıkmıyor bir iki gün içinde fiyatlara yansıtıyorlar fazlasıyla kesilen parayı çıkartıyorlar bunlara en güzel ceza kapatılacak bir daha aynı isimler yakınları asla açamıyacak başka bir isimle dahi kesin çözüm bizler vatandaşlar olarak dua ederiz yoksa bunun sonu gelmez
    Cevapla
  • Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet TARİHİMİZİN bütün dünyanın hainlerin hasetlendiği dostların sevindiği dua ettiği eşsiz lider ERDOĞAN acizae dileğim eğer yapabilirsen en kısa zamanda faizi 0 indir dövizi sabit sisteme geçir serbest piyasayı kaldır bütün fiyatları devlet belirlesin yok eğer olmazsa ülkemizde zengin fakir arası çok açılacak enflasyona göre bütün kesimlere zam verildiği halde ülkemizdeki bütün gıdası giyimi ev eşyacısı oto satıcısı ev satıcısı daha birçok kesim belkide dünyanın ZAM yapma noktasında LİDERLER
    Cevapla
  • mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    başkanım ssk emeklilerde 2000 yılı öncesi fazla sonrasına düşük maaş işini de düzeltmenin vakti geldi artık ayrın neden oluyor ocakta verilen zam gibi olmasın 1500 alanı 2500 ze cıktı 1500 ile 2000 tl maaş alanlarda 2500 oldu bu masıl bir anlayış 1000 tl verildiyse herkese verileydi temmuzda umarım böyle olmaz maaşlar hesaplanırken üç ayrı oranda hesaplanıyor 2000 ömcesi emekli olanlar da yok bütün pirimi en yüksek %70 den hesaplanıyor herkesinki böyle hesaplansın sonra zam oranı eklensin haber 7 yetkileri bunları ilgili yerlere ulaştırmanız lazım bıraya boşuna yazmış olmayalım bu iş çok can yakıyor yutulur gibi deyil
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Gıda artışları vatandaşların belini büküyor.acilen çözüm bulunsun sayın bakanım.yoksa perisaniz.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan, herkes cezaevine dönsün artık. Adam suç işlemiş, 2 yıldır dışarıda. Zaten pandemi de niye izin verildi anlamış değilim, içerisi temas açısından daha güvenliydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek