Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson'u hizaya getirdi, PKK'lı vekiller çılgına döndü!

Başkan Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından açıklama yapan İsveç Başbakanı Andersson, Türkiye'nin taleplerine olumlu yanıt verdi. Andersson'un açıklamaları sonrası terör örgütü PKK üyesi vekil Amineh Kakabahev'den çılgına döndü.

Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson'u hizaya getirdi, PKK'lı vekiller çılgına döndü!
Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson'u hizaya getirdi, PKK'lı vekiller çılgına döndü!
GİRİŞ 23.05.2022 07:15 GÜNCELLEME 23.05.2022 08:43
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Savaş nedeniyle NATO'ya katılmak istediklerini dile getiren Finlandiya ve İsveç'in önündeki Türkiye engeli, tüm dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin İsveç'in terör örgütü PKK'ya verdiği desteği ve ülkeye koyulan kısıtlamaları kaldırma talebine karşılık açıklamalar peş peşe gelirken, İsveç Başbakanı Magdelena Andersson dün devlet televizyonu STV'ye açıklamalarda bulundu. 

Kazada hayatını kaybedenler AK Partili diye insanlık dışı sözler: Üç oy gitti, iyi olmuş…Kazada hayatını kaybedenler AK Partili diye insanlık dışı sözler: Üç oy gitti, iyi olmuş…

Rusya'dan sürpriz Suriye hamlesi: 8 kritik bölgeden askerlerini çekti!Rusya'dan sürpriz Suriye hamlesi: 8 kritik bölgeden askerlerini çekti!

Andersson ayrıca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İsveç'in NATO uygulamasına ilişkin bugünkü görüşmemizi takdirle karşılıyoruz. Barış, güvenlik ve terörle mücadele de dahil olmak üzere, ikili ilişkilerimizi güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin güvenlik endişelerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını açıklayan Andersson içeriden destek kaybetti.

İsveç Başbakanı Magdelena Andersson

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESİ İRAN ASILLI VEKİL ÇILDIRDI

İsveç Parlamentosu'nda vekil olan İran asıllı terör örgütü PKK üyesi Amineh Kakabahev hükümetten desteğini çekti.

Basına açıklama yapan Kakabahev, kendilerine verilen sözlerine tutulmadığını ifade ederek İsveç'teki gidişattan mutlu olmadığını söyledi. Kakabahev, "Eğer anlaşmaya uymazlarsa ben de önemli oylamalarda desteğimi çekeceğim" dedi.

Asker ailelerini ilgilendiren haber: 1100 TL yatacak!Asker ailelerini ilgilendiren haber: 1100 TL yatacak!

Türkiye'nin gözü Kabine Toplantısı'nda: Erdoğan kritik kararları açıklayacak!Türkiye'nin gözü Kabine Toplantısı'nda: Erdoğan kritik kararları açıklayacak!

'HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ERDOĞAN'IN TALEPLERİNE BOYUN EĞİYOR'

Kakabahev dün sosyal medya platformu Instagram'dan da nefret kusmaya devam ederek, "İsveç, her zaman olduğu gibi Erdoğan'ın taleplerine ve açıklamalarına boyun eğiyor. Magdelena Andersson'un ve parlamentonun benim ve birçok özgürlük savaşçısının Türkiye'ye iadesi konusunda Büyükelçilik ve Türkiye'nin taleplerini göz ardı etmemeleri resmen bir skandal. Hatalı davranıyorlar." dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 137
  • deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Isvec finlandiye ya natoyu sececek yada pkk ypgye sicim onlarin yoksa rusya dayandiginda pkk ypg savasacak ellerindeki oyuncak silahlarla hepsi kacar bu hainlerin butun ulkeye hain terorist rehin almis multeci gelip parlementoya elegecirmis turkiye irandaki pkkya elatmali iran bunlari koruyor turkiye irana tavrini sertlestirmeli abd israilde el atsin yoksa gelecekte iranla ugrasacagiz kacinilmaz yol yakinken ozel oparasyonlar yapilmali hainlerin baslari iran tarafinda
    Cevapla
  • Kroo 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihten silineceksiniz
    Cevapla
  • Enver 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların pis ayakları vatan toprağına değmesin verdikleri silahlarla şehit olan askerleri hiçmi düşünmüyor musunuz düşmandan asla dost olmaz. Verecekleri vaatleri yerinemi getirecek lermi zanediliyor gidin nerde görüşür seniz görüşün neresinden bakarsan zarardan başka fayda gelmez tek ricam muhatap almayın inşallah şu nato iletinden de birgün kurtuluruz
    Cevapla
  • Cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel özgürlük savaşçısı öyle uzaktan olmaz. Burda savaş
    Cevapla
  • şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bükemediğin eli öpeceksin diye bir atasözü vardır. Bu atasözü öyle ayak üstü uydurulmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!