Nedim Şener'den uyarı: FETÖ yeniden eleman devşirmeye çalışıyor

Bağcılar Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya gelen Nedim Şener, “15 Temmuz’da yaşanan ihanetin bittiğini zannediyorsunuz ama bugün tekrar mahallelerde evlerini kurmaya çalışıyorlar. Yeniden örgüte eleman devşirmeye çalışıyorlar” dedi.

Nedim Şener'den uyarı: FETÖ yeniden eleman devşirmeye çalışıyor
Nedim Şener'den uyarı: FETÖ yeniden eleman devşirmeye çalışıyor
GİRİŞ 28.05.2022 15:06 GÜNCELLEME 28.05.2022 15:06

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve İstanbul’un en büyük açık hava kitap fuarı özelliği taşıyan Bağcılar Kitap Fuarı, yoğun ilgi gören etkinlikleriyle devam ediyor. Önemli isimlerin ağırlandığı fuarın son konuğu ise gazeteci yazar Nedim Şener oldu. Söyleşide okurlarla bir araya gelen Şener, FETÖ’yle mücadele kapsamında yapılanları ve yapılması gerekenleri anlattı.

İHANETİ ASLA UNUTMAYIN

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde 15 Temmuz gecesi gibi bir ihanet yaşanmadığını ifade eden Şener, “Bizim o gece yaşananları unutmamamız ve hafızayı diri tutmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi ‘Bunlara acırsanız acınacak hale gelirsiniz.’ 15 Temmuz’da yaşanan ihanetin bittiğini zannediyorsunuz ama bugün tekrar mahallelerde evlerini kurmaya çalışıyorlar. Yeniden örgüte eleman devşirmeye çalışıyorlar. Çevrenizde bunlar varsa lütfen izin vermeyin ve gerekli yerlere bildirin. İhaneti asla unutmayın” dedi.

VERDİĞİ BİLGİLER ÇOK KIYMETLİ

Katılımlarından dolayı Şener’e teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Nedim beyi biz 15 Temmuz gecesi o dik duruşundan tanıyoruz. Ülkemizin geleceği adına vermiş olduğu bilgiler çok kıymetli” dedi. Özdemir, Şener’e belediyenin yayınlarından olan Sıratımüstakim kitabını hediye etti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak