Tartıştığı eşini darbedip, ikinci kat penceresinden attı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevcan Ö., tartıştığı eşi Yaşar Ö. tarafından darbedildikten sonra ikinci kat penceresinden boşluğa itildi. Yaralı kadın tedavi altına alınırken, polis ekipleri Yaşar Ö.’nün yakalanması için çalışma başlattı.

Tartıştığı eşini darbedip, ikinci kat penceresinden attı!
Tartıştığı eşini darbedip, ikinci kat penceresinden attı!
GİRİŞ 30.05.2022 09:48 GÜNCELLEME 30.05.2022 09:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gerçekleşen olay saat 23.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Çenedağ Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaşar Ö., evinin salonunda henüz bilinmeyen nedenle eşi Sevcan Ö. ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında eşini bir süre darbeden Yaşar Ö., ardından oturdukları ikinci kattaki evin penceresinden boşluğa itti. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaralı kadını olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Körfez Devlet Hastanesi’ne götürerek, tedavi altına aldı.

Sevcan Ö.’nün vücudundan kırıklar olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis, binanın önünde ve evin içerisinde incelemelerde bulundu. Kaçan Yaşar Ö.’nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • sevgi 1 yıl önce Şikayet Et
    adını kadına şiddet koyup odaklanacak noktayı kaybediyoruz. erkeğin psikolojik sorunu varsa böyle olur. erkek tatafı tedaviyi kabul ederse sorun çözülür. yoksa "KADINA ŞİDDET" adı altında tüm erkekler zan altında bırakılıp "KADIN ÖZGÜRLEŞTİRME" programı sürer gider . kadınlar özgür olur. gençliğini yaşar. erkekler de genç kadınları tercih eder. yeni yaşam tarzı oluşur.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Amentüsü unutturulan milletin hali!
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim geçinilmiyorsanız adam gibi ayrılın gücü yeten diğerini hallediyor.Devlette şu ömür boyu nafakayı bir düzenleyemedi gitti.Geçimsizliğin önemli bir kısmı ölene kadar nafaka ödemeden kaynaklanıyor.
    Cevapla
  • Hak 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanun uykudamıymış..Kadını neden korumuyor....Kanuna bir yaptırım yok mu...Görevini yapmıyor.Hakla kadınlar korumasız...
    Cevapla
  • erbat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahınızi severseniz bi susun eskiden bu kadar kadin dayak yemezdi verdikleri kanunlar kadinlari hircinlastirdi her kanunda kadinlarin korunmasi bu problem lemleri doguruyor
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adalet sistemi değişmedikçe bu zulümler devam edecektir.zalim her türlü zulmü yapıyor ama kanunlar ona bir fiske dahi vurmuyor, beş yıldızlı hapishanelerde besliyor .bu kanunları yapanlar bunun hesabını nasıl vereceksiniz çok merak ediyorum.şunu iyi bilin Allah'ın kanunlarının dışındaki bütün kanunlar geçersizdir, bunu mezara girince öğreneceksiniz ama şimdiden hatırlatayım dedim belki bu yanlıştan vaz geçersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...