Büyükçekmece’deki kazada korkunç detay!

Büyükçekmece'de otomobilin İETT otobüs durağına dalması sonucu meydana gelen feci kazada, Murtaza Mardani isimli gencin hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3’e yükseldi. Sürücünün kaza günü ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.06.2022 15:43 GÜNCELLEME 02.06.2022 15:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza dün saat 16.30 sıralarında D-100 Karayolu Kumburgaz mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü Samet Tüfekçiler'in bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği 09 HK 225 plakalı otomobil, otobüs durağına girdi.

Otomobil takla attıktan sonra dururken, bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda Oğuzhan Kolver(15)'in hayatını kaybettiğini, 1'i ağır 10 kişinin yaralandığını belirledi.

Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Kaza nedeniyle trafikte de aksamalar yaşandı. Olay yerine gelen Oğuzhan Kolver ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi.

Özel bir hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Alp Güney (14) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan, feci kazanın araç kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde savrulan aracın yol kenarında bekleyen kalabalığa çarptığı görülüyor.

1 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Büyükçekmece Kumburgaz D-100 karayolunda dün meydana gelen kazada 09 HK 225 plakalı otomobil, yol kenarındaki durakta bekleyenlere çarpmıştı. Feci kazada Oğuzhan Kolver (15) ve Mehmet Alp Güney (14) hayatını kaybetmişti. Yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 15 yaşındaki Afganistan uyruklu Murtaza Mardani de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KORKUNÇ DETAY ORTAYA ÇIKTI

Kazanın ardından hastanedeki tedavisi tamamlanan sürücü Samet Tüfekçiler polis ekiplerince gözaltına alındı.

İfadesi için Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Tüfekçiler'in daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulduğu, kaza günü ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Tüfekçiler'in kaza sırasında ise alkollü olmadığı kaydedildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • SeRDaR 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi adalet sistemi verecek bu adamın cezasını üç tane cana kıydı sarhoş halde...?
    Cevapla
  • oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    kaza günü ehliyetsiz nedemek varmı yokmu nasıl bir yazı bu kazadan sonra ehliyetmi aldı
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    kaza günü ehliyetsiz olduğu... ciddi olamazsınız ya, yani insanlık hali ehliyet evde unutulabiliyor. kazayı evde unuttu diye yapmamıştır heralde
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    6 ay yatıp çıkacak. Trafik kurallarına uymamaktan kaynaklanan kazalar sonucu oluşan netice kastî fiil olarak değerlendirilmeli. O zaman caydırıcı olur ve bu tarz haberler duymayız.
    Cevapla
  • nevzat 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupada trafikteki hiçbir hata gözden kaçmıyor tesbit ediliyor ve hemende cezası kesiliyor bizde çokhatalar görmezden geliniyor yapanın yanına kar kalıyor cezaların miktarları normal fakat uygulama ve denetlemede sorun var yurt dışında sivil polis bile hata yapanı durdurup cezasını kesiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi