Kayseri'de 3 kişiyi öldürmüştü, kırmızı bülten talebi!

Kayseri'de miras nedeniyle çıkan kavgada kuzenleri Seyit (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ile dayıları Serdar Yılmaz'ı (44) tabancayla öldüren firari Mehmet Yılmaz'ın (41) yakalanması için kırmızı bülten talebinde bulunuldu.

Kayseri'de 3 kişiyi öldürmüştü, kırmızı bülten talebi!
Kayseri'de 3 kişiyi öldürmüştü, kırmızı bülten talebi!
GİRİŞ 08.06.2022 14:00 GÜNCELLEME 08.06.2022 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 3 Ocak'ta Melikgazi ilçesi Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Yılmaz ile kuzenleri Seyit ve Gaffar Mehmet Yılmaz arasında miras nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışmaya Seyit ve Gaffar Mehmet kardeşlerin dayısı Serdar Yılmaz da dahil oldu.

Bu sırada Mehmet Yılmaz, belinden çıkardığı tabancayla 2 kardeş ile Serdar Yılmaz'a ateş açtı. Olay yerinden geçen M.A.'ya da yerden seken mermi isabet etti. Yılmaz kardeşler olay yerinde, dayıları Serdar Yılmaz ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Mehmet Yılmaz ise 156 gündür yakalanamadı.



3'ER KEZ MÜEBBET TALEBİ

Olayla ilgili hazırlanan iddianame, Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede; firari Mehmet Yılmaz hakkında 3 kez 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi. Yılmaz hakkında ayrıca M.A.'nın yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 'silahtan sayılan cisim ile yaralama' suçundan ceza talep edildi. Mehmet Yılmaz ile cinayet sonrası görüştüğü iddia edilen M.Y. isimli arkadaşı hakkında ise 'suçluyu kayırma' suçundan aynı dosya kapsamında dava açıldı.

Mehmet Yılmaz (41)

Dosyaya bakan Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi de Adalet Bakanlığı'na yazı yazarak kırmızı bülten talebinde bulundu. Yurt dışına kaçtığı iddia edilen Mehmet Yılmaz için yakalamaya yönelik tutuklama kararı istendi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı bülten çıkarılacakmış 160 gündür kayıp.bu ne sürat kardeşim başımızı döndürüyorsunuz A.dan Z ye kadar sayın cumhurbaşkanım o kadar hızlı hale getirilmeli ki hukuk,insanlar hukukun karşısına çıkarken eli ayağı titremeli.en ağır karışık davalar üç oturumda üç celsede bitmeli,tahkikat, tatbikat ve karar üç ayda ve en ağır şey şekilde suçlular cezalandırılmalı.mümkün mü mümkün ama 100 yıldır Türk hukuku diye bir hukuk zaten yok kimsede hukuka güvenmiyor.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Malda yalan mülkte yalan al birazda sen oyalan ama sen oyalanamayacaksinda korkarak kaçacaksın yakalanınca da hapsi boyayıp once bu dünyada cezani hapiste çekeceksin bu çekilecek cezanın pek bir ehemmiyeti yok! Ebedi alemdeki büyük hesap gününde cezanın hesabı nasıl verilecek! Bir anlık öfkeye değdimi şimdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır