Bakan Koca 'Acı günümüz' diyerek duyurdu! 2 hemşireden üzücü haber!

Siirt Pervari’de Müküs Çayı'na düşen hemşire Halime Timurtaş'ı kurtarmak isteyen meslektaşı Eyyüp Güneş de bir anda gözden kayboldu. Bakan Koca konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca 'Acı günümüz' diyerek duyurdu! 2 hemşireden üzücü haber!
Bakan Koca 'Acı günümüz' diyerek duyurdu! 2 hemşireden üzücü haber!
GİRİŞ 12.06.2022 02:52 GÜNCELLEME 12.06.2022 02:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Acı günümüz. Siirt Pervari’de bir grup sağlık çalışanı arkadaşımız, piknik yapmak için Müküs Çayı kenarına gitti. Elini yıkadığı sırada, dengesini kaybedip akıntıya kapılan hemşire arkadaşımız Halime Timurtaş, çaydan çıkarılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sırasında hemşire arkadaşımız Halime’yi çaydan çıkarmaya çalışanlardan hemşire Eyyüp Güneş kardeşimiz şu an kayıp. Vefat eden arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. En büyük temennimiz ise, kayıp arkadaşımız Eyyüp’ü sağ salim aramızda görmek. " ifadelerini kullandı.

Siirt Pervari'de Müküs Çayı'na düşen hemşire Halime Timurtaş'ı kurtarmak isteyen meslektaşı Eyyüp Güneş de bir anda gözden kayboldu. Çığlık sesleri üzerine belde halkı olay yerine koşarak Halime Timurtaş'ı sudan çıkardı.

Sudan çıkarılan Halime Timurtaş, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Suda kaybolan Eyyüp Güneş'i bulmak için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

"TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI"

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

"Acı günümüz. Siirt Pervari'de bir grup sağlık çalışanı arkadaşımız, piknik yapmak için Müküs Çayı kenarına gitti. Elini yıkadığı sırada, dengesini kaybedip akıntıya kapılan hemşire arkadaşımız Halime Timurtaş, çaydan çıkarılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sırasında hemşire arkadaşımız Halime'yi çaydan çıkarmaya çalışanlardan hemşire Eyyüp Güneş kardeşimiz şu an kayıp. Arama kurtarma ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Vefat eden arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. En büyük temennimiz ise, kayıp arkadaşımız Eyyüp'ü sağ salim aramızda görmek. Hepimize büyük geçmiş olsun."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 5
  • Büyük İskenter 1 yıl önce Şikayet Et
    hadise göreviyle ilgili değil yani resmi görevli değil iken Bakanın açıklama yapması manidar .bu Bakanlıkta çalışan personellere ayrımcılık yapılıyor
    Cevapla
  • sağlıckı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu bakanlık insan hayatına dokunan önemli bir bakanlık normal bir memurla aynı tutulması beklenemez değil mi ?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanımız, görevde olsun ya da olmasın her daim personeliyle ilgileniyor . bırakın bu fitne fücur işleri
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    daha nerenizden ne çıkartacaksınız... utanmazlıkta sınır yok..
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah(cc)rahmet eylesin acılı ailesine sabır versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek