İBB’den Teoman’a 300 bin lira ödenek

Tasarruf bahanesiyle metro istasyonlarındaki yürüyen merdivenleri çalıştırmayan CHP'li İBB'nin Teoman'a 300 bin lira ödeme yaptığı ortaya çıktı.

İBB’den Teoman’a 300 bin lira ödenek
İBB’den Teoman’a 300 bin lira ödenek
GİRİŞ 13.06.2022 16:03 GÜNCELLEME 13.06.2022 16:08
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul'un fethi kutlamaları sebebiyle Maltepe'de bir etkinlik düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bazı sanatçılarla anlaştı ve alanda konserler verildi. İBB'nin anlaştığı isimlerden biri de uzun zamandır sahnelerde olmayan Teoman'dı.

İBB'den metrolarda skandal tasarruf kararı!İBB'den metrolarda skandal tasarruf kararı!

İBB'nin düzenlediği fetih kutlamalarının ardından konserlerin maliyetine ilişkin bilgiler ortaya çıktı. İhale bilgilerine göre şarkıcı Teoman'a tek konser için 300 bin liralık kaşe ödemesi yapıldı.

İBB KONSER İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Metro istasyonlarındaki yürüyen merdivenleri tasarruf bahanesiyle çalıştırmadığı için tepkilere neden olan CHP'li İBB'nin bir konser için 300 bin lira ödeme yapması sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Teoman geçtiğimiz günlerde İzmir'de verdiği konserinde bir seyircinin sahneye ruj ve kondom koyması üzerine ruj sürüp kondomu şişirmiş ve bu hareketi nedeniyle tepkilere neden olmuştu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitirdi istanbulu tatilci ekrem borç batağında istanbul ödenemeyecek krediler aldı yandaşlara dağıtıyor
    Cevapla
  • MaDMaX 1 yıl önce Şikayet Et
    sanat yiyip içiyor bunlar, efendilerin para derdi yok nasıl olsa istanbul kasası emrinde. vatandaşı düşünmez ki!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zehir zıkkım olsun
    Cevapla
  • dikgen 1 yıl önce Şikayet Et
    ne tasarrufu, halen bu alanlara inanıyormusunuz
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    butun sanatcilar vergi vermek zorunda olacak ulkem de is yap tr yasamiyorum de vergi ver bu sacmalik her is yapan vergi verecek yasamiyor ise tr en fazla yilda bir gun is hakki olacak zaten masraf gider su bu olmayacak zaten yarisi ciplak kilot ile cikiyor artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!