Beyoğlu'nda izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti

Beyoğlu'nda izinsiz yürüyüş yapmak isteyen bir gruba polis müdahale etti.

GİRİŞ 26.06.2022 21:43 GÜNCELLEME 26.06.2022 21:49
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Taksim'de LGBT grubunun düzenlemek istediği yürüyüşe izin verilmemesi üzerine sosyal medyada yapılan toplanma çağrılarının ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Taksim ve İstiklal Caddesi'ne çıkan birçok sokak güvenlik güçlerince kapatılırken, önlemlere helikopterle de destek verildi. Taksim Meydanı'na girişler kapatılırken, bölgede çalışanlar ve oturanlar ile turistlere geçiş izni verildi.

İzin verilmemesine rağmen Cihangir ve Tarlabaşı'ndaki bazı caddelerde toplanan gruplara polis ekipleri müdahale etti.

Müdahale sırasında polise hakaret ettiği ve mukavemette bulunduğu gerekçesiyle AFP foto muhabiri Bülent Kılıç ile çok sayıda gösterici gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • SİNCAP 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sapıkları dinimizin emridir itlaf edin islam ülkesi islam ile yönetilir laik laik diye diye ülkeyi maf ettiniz Atatürkün bunlara müsammaha gösterebileceğinede inanmıyorum Mustafa Kemal paşanın ardına gizlenip laiklik diye diye Türk milletinin altını oyuyorlar artık bunlara dur demek lazım
    Cevapla
  • Rahatsız 1 yıl önce Şikayet Et
    LGBT planlı bir terör örgütüdür. Özgürlükler üzerinden kendilerini garantiye alarak gençliğimize kalıcı yaralar açmaktadırlar. Dağdaki teröriste nasıl davranılıyorsa bunlara da aynı davranmak gerekir.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi işler hep deccaliyet saldırısıdır (Araştırın: Deccaliyet Sistemi Nedir) Kesinlikle emin olunuz ki bu unsur, saldırılarını çok daha artıracak; aileyi, milleti, devleti yıkacaklar (Ellerinden geldiği kadar)
    Cevapla
  • Cemre 1 yıl önce Şikayet Et
    sapık bunlar yaa sapıtmışlar.
    Cevapla
  • Tamer 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin, ıslah eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek