Karar tepki çekmişti! Pınar Gültekin davasında yeni gelişme!

Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında tartışmaya neden olan karar istinafa taşındı.

Karar tepki çekmişti! Pınar Gültekin davasında yeni gelişme!
Karar tepki çekmişti! Pınar Gültekin davasında yeni gelişme!
GİRİŞ 27.06.2022 15:01 GÜNCELLEME 27.06.2022 15:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) 'canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı'nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşındığını açıkladı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine işin içinde chp var. Moğoltay zamanının savcısı ve hakimi olabilir bunlar
    Cevapla
  • Tehluke 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen gun bir haberde adam eşini oldurduğu için ağirlaştirilmiş miebet yedi gultekini canli canli yakan kişi ise mukafat aldi boşuna uğraşmayalim chp li olduğu ìçin tahliye edilse şaşmam.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    cinayetin hiçbir şekilde savunulacak tarafı yoktur lakin kadının yaptıkları göz ardı mı edilecek? peki bu adalet olur mu? Adaletse herkese adalet olmalı... gerekçeli kararı okudum ve mantığa aykırı bir durum yoktu.. zaten hakim olmuş birinin de mantıksız bir şey yazmasını kimse beklememeli...
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bilmeden kafasına göre fevri ve hamasi yorumlar yapıyor. Hukuk bilmeden, dosyanın içeriğini bilmeden basmakalıp sözler ve sloganlarla yargıyı yönlendirmeye çalışan kitleler var. Oysa mahkeme kararı gayet mantıklı temellere dayanıyor. Mahkeme medya gazına gelmeden ve korkmadan kendi hukuki değerlendirmesini ortaya koymuş. Karar ancak hukuk çerçevesinde ve işi bilenlerce eleştirilebilir. Birçok karar gibi medyanın verdiği bir karar değil bu.
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    katil chpli kimse dokunamaz anca böyle uyduruk ceza verirler 3-5 sene sonra çıkar. hdpkklı vekilide böyle bıraktılar tacizden tecavüzden..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!