İbrahim Tatlıses Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti

İsrail’e konser vermek için gelen İbrahim Tatlıses, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti.

İbrahim Tatlıses Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti
İbrahim Tatlıses Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti
GİRİŞ 02.07.2022 01:19 GÜNCELLEME 02.07.2022 01:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tatlıses, 28-29 Haziran tarihlerinde Batı Kudüs’teki "Sultan Havuzu" adlı konser alanında İsrailli sevenlerine verdiği konserin ardından, dün de Mescid-i Aksa’yı gezdi.

Kubbetu's Sahra ve Kıble Mescidi başta olmak üzere Harem-i Şerif'i gezen ünlü şarkıcı, burada kutsal mabet hakkında bilgi aldı.

Aksa'da ibadet eden bazı Müslümanlar da Tatlıses’e sevgi gösterisinde bulunarak fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokta tın
    Cevapla
  • Bili 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam konser için gidip gitmişkende ziyaret ediyor. Hususi yaptığınız bir ibadetiniz yok mu arkadaş.
    Cevapla
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin imanını ibadetini bilemeyiz tabi ama düşünce olarak bu sanatçılar namaz kılmadan secde yapmadan ölecekler heralde. Tatlıses 70 yaşına geldin 30 yaşından beri her sene hacca gidecek kadar paranda vardı bir kere hacca gittin mi? Mescidi aksaya bile konser icin gidip denk geldi diye ziyaret ediyorsun. Namaz oruç ve helal kazanç hangisini hayatında uyguladın? Allah bilir imanı o ayrı bir mesele ama 40 sene herkesin takip ettiği birinin dini için birşeyler yaptığını görmek istiyor insan.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Memo sanane kardeşim hesap günü senmi hesap vereceksin? Belkide dünyanin en cok yardim yapan insanidir biz bilemeyiz Allah bilir?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'