CHP'li belediye TTB Genel Başkanı Fincancı'ya "Sevgi, Barış ve Dostluk" ödülü verdi

Zonguldak Ereğli'de CHP'li belediye terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya "Sevgi Barış Dostluk Ödülü" verdi.

GİRİŞ 25.07.2022 11:00 GÜNCELLEME 25.07.2022 11:23
Bu Habere 316 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ta düzenlenen "22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali" skandal bir olaya imza atıldı. Festivalde; Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü, terör destekçisi Türk Tabipleri Birliği (TTB) Genel Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya verildi. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ödülü veren CHP'li belediyeye tepki gösterdi.

AK PARTİ'Lİ TOSUN: TARİHE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇMİŞTİR!

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise bu duruma tepki gösterdi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile CHP'li yetkilileri kınayan Tosun, şunları söyledi:

Tarihe kara bir leke olarak geçmiştir! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu, 'Sevgi, Barış ve Dostluk' festivalinde skandal bir olay yaşanmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Sevgi, Barış ve Dostluk" ödülünü; PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG Terör Örgütü Eş Başkanına ödül veren, TBMM'ye girişi yasağı olan, PKK Terör Örgütü Elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen derneğin kurucuları arasında yer alan, Türkiye'nin Ermeni Soykırımı yaptığı iddiasını savunan ve bu güzide ülkemizin birliğine, dirliğine faydası olacak her türlü çalışmaya karşı çıkan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya vermiştir.

FETÖ firarisi Aytav'ın yayınına çıkan TTB Başkanı Fincancı hakkında suç duyurusuFETÖ firarisi Aytav'ın yayınına çıkan TTB Başkanı Fincancı hakkında suç duyurusu

CHP'li Özel ve TTB Başkanı Fincancı'nın katıldığı törende PKK yayın organlarına ödülCHP'li Özel ve TTB Başkanı Fincancı'nın katıldığı törende PKK yayın organlarına ödül

TTB'nin yeni başkanının kabarık sicili!TTB'nin yeni başkanının kabarık sicili!

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 316
  • Candan 1 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar. Bu milletin geri kalmasının en büyük nedenleri bu zillettir. Bunlara asla fırsat verilmemeli.
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP = Cahil Hain Partisi ... Saten hep haindi şimdi tam CHPKK oldu.
    Cevapla
  • ülkem 1 yıl önce Şikayet Et
    millet de size çok güzel bir hediye verecek merak etmeyin hainler......
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gerçekten vatan millet devlet düşmanı dhkpc militanı hepsi ..bu kadar olamaz yahu
    Cevapla
  • Mcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyin olduğu gibi sevgi, barış, dostluk gibi nadide kavramların da cılkını çıkardınız. Zaten CHP'den de mantıklı bir şey beklenmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor