İETT şoföründen otobüste cinsel ilişki skandalı!

Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla görüntüledi.

GİRİŞ 27.07.2022 17:05 GÜNCELLEME 27.07.2022 17:12
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs şoförü A.Ş. (50) ve N.G.(58) adlı kadın gözaltına alındı. İfadesi alınan şoför A.Ş. mesai saati dışında eski sevgilisi N.G.'nin yanına geldiğini, cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek, pişman olduğunu söyledi. Savcılık, "Hayasızca hareketlerde bulunma" suçundan şoför ve kadın hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre, olay 7 Haziran'da gece saat 00.48 sıralarında meydana geldi. Yay Meydanı Caddesi'nde yürüyen E.A., bir çiftin yolda bekletilen belediye otobüsünde cinsel ilişkiye girdiklerini gördü. E.A., çiftin cep telefonuyla görüntülerini kaydedip polise ihbarda bulundu. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gittiklerinde İETT otobüsünün hareket ettiğini görerek otobüsü durdurdular. Polis, İETT şoförüyle konuştu, ancak kadını otobüste bulamadı. İhbarda bulunan E.A., yanına geldiği polise olanları anlatıp, elindeki görüntüleri verdi. Bunun üzerine otobüs şoförü A.Ş. (50) gözaltına alındı. İfadesi alınan şoför A.Ş. mesai saati dışında eski sevgilisi N.G'nin (58) yanına geldiğini, cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek pişman olduğunu söyledi.

ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAKLAR

Savcılık, sokak ortasında bekletilen otobüs içerisinde cinsel ilişkiye girdikleri sunulan görüntülerden anlaşıldığını belirterek, umuma açık yerde cinsel ilişki nedeniyle "Hayasızca hareketlerde bulunma" suçundan şoför ve eski sevgilisi N.G. hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianame kabul edilirse şüpheliler, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Bulend 1 yıl önce Şikayet Et
    imamoglu Demisti Istanbul iyi olacak Dosyasi Bozuk Sicili Bozuk Eleman Aldigi Ekip Olacagi Bu Bunlar Sana Oy Veren Senin Kararini Versin
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    ibb sayesinde medeniyete kavuştuk.
    Cevapla
  • Dede Diyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Otobüste birbirini edince medeni mi oluyorsunuz? Sizin olsun! Ama senin bu söylediğin büsbütün şaka değil, adını anarsak ceza almaktan korktuğumuz kimi devlet adamları var ki medeniyeti iki cinsin apış arasında aramışlardır. Bu tarihi bir olgudur. Biz medeni değiliz!
    Cevapla
  • mustafa şevket 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti gitsin de kim gelirse gelsin diyenlere duyurulur. Daha neler gelecek başımıza..
    Cevapla
  • pirifani 1 yıl önce Şikayet Et
    Günah,haram,zina kavramlarını maalesef bir çoğumuz hayatımızdan çıkarttık,fakat böyle yaparak en büyük yanlışı yaptık, böyle olmaz hem de hiç olmaz,kendimize yazık etmeyelim,yarın belki yarından da yakın olan ebedi ahiret hayatında ne yapacağız,tövbe edemediğimiz büyük günahlardan ve yerine getiremediğimiz farz ibadetlerden hesaba çekileceğimizi biliyor muyuz?Akabinde ise MÜ'MİNLER için mükafat yeri olan ebedi cennet hayatı,kafirler ve münafıklar için ebedi cehennem hayatı.Hangisini tercih edersiniz hiç düşünmez misiniz?
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem e imamoğluna,muftuoğlu na,hoçaoğluna duyurulur.Ne HACCAK MEMLEKETTE NE HACCAK İŞLER BAŞARIYORLAR.HER ŞEY HACCAK OLUYOR.Sizi Yüce Yaratana havale ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!