CHP'nin medyasının maskesi düştü! Deşifre oldular

Tele 1, Halk TV ve KRT'nin, CHP'li belediyelerden beslendiği yönündeki açıklamalarıyla gündemi sarsan Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce dün de twitter'daki bir sohbet odasından muhalefet medyasının iç yüzünü deşifre etmeye devam etti.

CHP'nin medyasının maskesi düştü! Deşifre oldular
CHP'nin medyasının maskesi düştü! Deşifre oldular
GİRİŞ 19.08.2022 09:44 GÜNCELLEME 19.08.2022 10:07
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Tele 1, Halk TV ve KRT'nin, CHP'li belediyelerden beslendiği yönündeki açıklamalarıyla gündemi sarsan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün de twitter'daki bir sohbet odasından muhalefet medyasının iç yüzünü deşifre etmeye devam etti.

İnce, "Belediye beslemeli bir medya olamaz. Muhalefet medyası belediyelerden geçiniyor. Belediyeden geçen bir medya belediyeyi eleştiremez. Halk TV ne yapıyor ulaşım zammını savunuyor. Ulaşım zammına gerekçe yaratıyor. Bunlar gerçekten olacak iş değil. Erzurum'da Halk TV sokak röportajı yapıyor. Röportajı yapan oyunu kime vereceksin diye soruyor. Memleket Partisi'ne vereceğim diyor. Halk TV ikinci kısmını kesiyor. Sol havuz medya Türkiye'nin durumlarını anlatmıyor." dedi.

HDP'Lİ OLSAYDINIZ İBB'DE İŞE GİRERDİNİZ"

CHP'deki siyasi paradigma değişimine de değinen İnce, "Selahattin Demirtaş'ı destekleseydiniz terfi alırdınız, HDP'li olsaydınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe girdiniz ama Muharrem İnce'yi desteklediğiniz zaman ne milletvekili olabilirsiniz ne de belediye başkanı olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    ince yi taktir edin doğruları söylüyor chp kabullenemedi niye solcu ve doğru söylüyor
    Cevapla
  • ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl şanlı chp hiç bir eseri olmayan her yapılanlara karşı çıkan pkk nın ele başlarının övgüsünü alan nerede Türkiye düşmanı varsa ona dost olan satın alındığı gibi satın alan
    Cevapla
  • Tunay Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce milli biridir chp de bu yüzden barınamadı
    Cevapla
  • Rıfkı baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeği söylediği için istemiyorlar, milli bir insan, ince,
    Cevapla
  • Yorumsuz yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yaptıkların hesabını vermeden saldır.İleride yararını görürsünüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro