Uçakla kaçak tütün sevkiyatı polise takıldı!

İstanbul Havalimanı'nda Kıbrıs'tan gelen 2 yolcunun valizinde 4 bin adet elektronik sigara tütünü ile 20 paket nargile tütünü ele geçirildi.

Uçakla kaçak tütün sevkiyatı polise takıldı!
Uçakla kaçak tütün sevkiyatı polise takıldı!
GİRİŞ 31.08.2022 10:39 GÜNCELLEME 31.08.2022 10:39

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Havalimanı'na Kıbrıs'tan gelen bir uçakta kaçak tütün taşındığına dair bilgi aldı. Uçağın yolcu iniş kapısında bekleyen polis ekipleri, yanlarında çok sayıda valiz olan 2 yolcudan şüphelendi.

Yolcuları x-ray cihazından geçtikten sonra durduran polis, valizlerde 4 bin adet elektronik sigara tütünü ile 20 paket nargile tütünü buldu. 



Şüpheli yolcular Ş.D. ve Ö.Y., gözaltına alındı. Öte yandan yolcuların valizlerini açtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ş.D. ve Ö.Y.’nin 6 valizle geldiği görülüyor.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız