Sokak kedisini öldüren pitbullun sahibine 14 bin 982 TL ceza

Zeytinburnu'nda sokak kedisini öldüren pitbull cinsi köpeğin sahibi M.D., gözaltına alındı. Köpeğine ağızlık takmadığı için 14 bin 982 lira para cezası uygulandı.

GİRİŞ 09.09.2022 16:54 GÜNCELLEME 09.09.2022 16:54
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Semiha Şakir Caddesi'nde 3 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde, pitbull cinsi köpek, ağaç altında uyuyan bir sokak kedisine saldırdı. Sahibi ve çevredekilerin müdahalesine rağmen köpek durdurulamadı. Kedinin ölümüne neden olan pitbull saldırısı güvenlik kamerası kayıtlarına girdi. Ölen sokak kedisini besleyen Saliha Biber, köpeğin sahibinden şikayetçi oldu. 

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, köpeği ağızlıksız gezdiren sahibi M.D. hakkında adli işlem başlattı. Gözaltına alınan M.D.'ye 14 bin 982 TL para cezası uygulandı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeğin kediyi öldürdüğü zaman zevk alıyor bu sapıklar uyumayın takip edin yılan besleyiceleri yavru kediler yem oluyor bunlar tamamen .... sorumsuzlar
    Cevapla
  • akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları gesdirenler nasıl bir ruh halindeler resmen canavar gezdiriyorlar
    Cevapla
  • Vatan aşığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kediyede yazık onun yerinde çcukda olabilirdi
    Cevapla
  • Saf 1 yıl önce Şikayet Et
    15 bğn tl ne yaa. Çocuğuda öldürebilirdi. Adam öldürmeye teşebbüs suçu ve öldürdüğü hayvan için de hapis cezası verilmeli...
    Cevapla
  • Faruk ucar 1 yıl önce Şikayet Et
    Para cezası değil 3 veya 4 tane pitbulla aynı odaya koyacaksın bal nasıl akıllanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!