AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: O video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Avcılar’daki metrobüs kazasının ardından AK Partili gencin çektiği video hakkında “Videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor, linç kampanyası başlatıldı.” dedi.

GİRİŞ 11.09.2022 14:32 GÜNCELLEME 11.09.2022 14:40
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Pazar Siyaseti programına bu hafta Eyyüp Kadir İnan konuk oldu.

Önümüzdeki yıl görev süresinin sona ereceğini söyleyen 29 yaşındaki AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, 2023 seçim kampanyasına kitlenmiş durumda olduklarını söyledi. 

“Gençler AK Partiye uzaklaştı diyen bir kitle var.” eleştirilerine cevap veren  İnan, "Yok, ben böyle bir gençlik görmüyorum. Ülkemizde bir değişim dönüşüm süreçleri var. Gezi Parkı olaylarında aynı cümleleri kullandılar, ‘Y kuşağı geliyor’ diyerek. Y kuşağı daha seküler tarzda geliyor. Tercihleri bambaşka olacak dediler, biz cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gezi Parkı girişimlerinden 1 sene sonra yüzde 52 oy aldık, yerel seçimlerde yüzde 44 oy aldık. 15 Temmuz’da gençlerle omuz omuza mücadele ettik. Eleştirileri doğru bulmuyorum." dedi.

Avcılar'daki metrobüs kazası ile ilgili AK Parti Gençlik Kolları'ndan bir üyenin paylaştığı videoya ilişkin olarak da konuşan İnan, şunları söyledi: 

"AK Parti Gençlik Kolları adına geçmiş olsun diliyorum. Otobüs kazaları, metrobüs kazaları, mağdur olan vatandaşlar artık İstanbul rutini oldu. Bu kaza Avcılar'da olduğu zaman tüm Türkiye'de olduğu gibi, Avcılar Gençlik Kollarımız olay yerine intikal ediyor. Burdaki kardeşimiz 18 yaşındaki kardeşimiz Sude isminde. Viral bir video çekiyor. İşin esasını konuşmak yerine, burada İBB, 18 yaşındaki kardeşimizi günah keçisi ilan etti. En kısa zamanda ekip arkadaşlarımız gitti. Belediye Başkanı neredeydi? Zannediyorum ki öngörüm, her felakette olduğu gibi tatildeydi. 1 gün sonra geldi. Bu videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor, linç kampanyası başlatıldı.”

“ARKADAŞIMIZ SÜRÇÜ LİSAN ETMİŞTİR”

İstanbul’daki otobüs arızaları ve metrobüs kazalarının konuşulması gerektiğini savunan AK Parti’li İnan: (‘Binlerce yaralı var’ videosu) Oradaki arkadaşımız sürçü lisan etmiştir, hatalı bir kelime kullanmıştır, sosyal medyasından silmiştir. Kurumsal hesabımızdan da biz bunu silmişizdir. Elbette bundan sonra daha kontrollü olacağız.” değerlendirmesinde bulundu. 

6’lı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruyu da yanıtlayan İnan, “Bizim için rakip önemli değildir. Rakipler için ise Recep Tayyip Erdoğan'a aday belirliyorlar. Bu da Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli başarılarından biridir. Cumhur İttifakının adayı belli, tüm kadrolarımız şeffaflıkla ilerliyor. Rakibimizi bilmiyoruz. Türk siyaseti için kayıp olarak nitelendiriyorum. Biz bu kadar sıkışmışken, karşıki ittifakın adayı belli değil.” diye konuştu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Sonsuz Hafıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olaylarında paralı gazeteciler , kelli felli adamlar , sözde milletvekili olanlar günde 1000 kişi ölüyor diye yaygara yapıyorlardı. Bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. Bir yol kazası diyelim.......
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya daha 18 yaşında çoçuk heyecanlanmış onlarca diyeceğine binlerce demiş.. Kemal Kılıçdaroğlu nun gaflarının yanında bunun esamese bile okun maz
    Cevapla
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir metrobüs kapasıtesi 185 kişi bakın imamoğlu tarafından yenileri daha fazla olacak şeklinde de yazılmış ben o gün 18.41 de yani kazan 3dk sonra yanından geçtim çift yönlü en az 20 araç park etmiş içlerindeki insanlar iniyordu çarpın 20*185=3700 kişi yapar kazaya da 4 araç karıştı çarp onuda 185*4=740 kişi kazaya karıştı yani kız az bile söylemiş kızın arkasında durun
    Cevapla
  • Mehmet43 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mısın?
    Cevapla
  • M.Ç 1 yıl önce Şikayet Et
    İftiraların sonu yok kardeşimize geçmiş olsun
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman cıkar özür diler o videoyu çeken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık