Yaban arıları, kuşburnu toplarken canından etti!

Samsun'da ormanlık alanda kuşburnu toplarken arının soktuğu 6 çocuk babası, 58 yaşındaki Hüseyin Çoban hayatını kaybetti.

Yaban arıları, kuşburnu toplarken canından etti!
Yaban arıları, kuşburnu toplarken canından etti!
GİRİŞ 17.09.2022 14:29 GÜNCELLEME 17.09.2022 14:29

Samsun'un Yakakent ilçesinin Gündüzlü Mahallesi ormanlık alanda insanı şoke eden bir olay meydana geldi.

YABANİ ARI YUVASINA BASTI

İHA'da yer alan habere ve edinilen bilgiye göre, 6 çocuk babası Hüseyin Çoban (58) ormanlık alanda kuşburnu toplarken farkında olmadan yabani arı yuvasına bastı.

"ARI SOKMASINA ALERJİM VAR" DEDİ

Çok sayıda arının ayağını soktuğu Hüseyin Çoban arı sokmasına karşı alerjisinin olduğunu belirterek çevreden yadım istedi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yakınının yanına koştuğu Hüseyin Çoban, Alaçam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çoban, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı