MSB duyurdu: 8 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi!

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Metina bölgelerinde 5, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde de 3 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 20.09.2022 15:11 GÜNCELLEME 20.09.2022 15:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Metina bölgelerinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.

MSB'den yapılan açıklamada, "Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecek!" denildi.

3 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde taciz ateşi açan 3 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hle getirildi.

Son Dakika: Eylem hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi!Son Dakika: Eylem hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi!

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Mustafa Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    İt sürüsünün sonu yakın
    Cevapla
  • Hamit 1 yıl önce Şikayet Et
    alçakların kökünü temizleyin hainlere fırsat vermeyin elinize sağlık halk olarak mehmet ciğimizin yanın dayız
    Cevapla
  • Rıza ezber 1 yıl önce Şikayet Et
    Her akşam tv lerde pkk ya darbe deniyor.bitmez bunlar.bati ha bre adam gonderiyor oraya. boşuna darbe diyip durmayın. O biterse de başkası gelir.bati işini bilir.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İHA/SİHA'lar sayesinde minimum zayiatla teröristler çok kolay etkisiz hale getiriliyor. bu durum terör sevicileri çıldırtıyor. zaten teröristleri gözden çıkardılar. fakat etkisiz hale getirilirken askerimize ve emniyet güçlerimize de kayıplar verdirmek istiyorlar. İnşallah daha gelişmiş silahlarla hiçbir zayiat vermeden teröristleri en güvenli hissettikleri inlerinde yok edeceğiz.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.durmak yok yola devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti