Avcılar'da çamaşır suyu fabrikasında 10 işçi zehirlendi

Avcılar'da çamaşır suyu üretim tesisinde çalışan 10 işçi, kimyasal maddeden zehirlendi. İşçiler sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı.

Avcılar'da çamaşır suyu fabrikasında 10 işçi zehirlendi
Avcılar'da çamaşır suyu fabrikasında 10 işçi zehirlendi
GİRİŞ 10.10.2022 10:14 GÜNCELLEME 10.10.2022 10:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 03.00 sıralarında Cihangir Mahallesi'nde bulunan çamaşır suyu üretim tesisinde meydana geldi. İddiaya göre, fabrikada meydana gelen teknik arıza sonucu bazı işçiler, kimyasal maddeden etkilenerek fenalaştı.

Bunun üzerine fabrikaya sağlık ekibi istendi. İhbarla birlikte kısa sürede fabrikaya gelen sağlık ekipleri, işçilere ilk müdahalede bulundu. Kimyasal maddeden etkilendiği belirlenen 10 işçi, ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, tesiste geçici olarak üretime ara verildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Oğuzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür küçük işletmeleri ve Tekstil üretimini lütfen İstanbul dışına alın ve şehir merkezlerinde kalmış sanayi siteleri örneğin İstanbul Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bu siteler ivedilikle şehir merkezi dışına alınmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!