Putin'in gaz açıklaması Nevşin Mengü'yü rahatsız etti

Avrupa'da gaz sıkıntısı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'de büyük bir gaz merkezi kurulabileceğini açıkladı. Putin'in açıklamasından rahatsız olan Nevşin Mengü'nün paylaşımı tepki çekti.

Putin'in gaz açıklaması Nevşin Mengü'yü rahatsız etti
Putin'in gaz açıklaması Nevşin Mengü'yü rahatsız etti
GİRİŞ 12.10.2022 14:39 GÜNCELLEME 12.10.2022 16:08
Bu Habere 452 Yorum Yapılmış

Avrupa'da gaz sıkıntısı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den çok önemli bir açıklama geldi. Putin, Avrupa'ya gaz sevkiyatı için Türkiye'de büyük bir dağıtım merkezi kurulabileceğini söyledi.

Putin: Türkiye'ye büyük bir gaz merkezi kurabilirizPutin: Türkiye'ye büyük bir gaz merkezi kurabiliriz

Rusya Devlet Başkanı'nın açıklaması, Nevşin Mengü'yü rahatsız etti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Mengü, "Putin Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için maşallah AKP il başkanı gibi çalışıyor" yorumunda bulundu. 

Putin'in bu açıklaması tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, Nevşin Mengü'nün attığı tweet tepki çekti. 

İYİ PARTİLİ ERDEM: PUTİN BELLİ Kİ CUMHUR İTTİFAKINA KATILMIŞ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ise konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda "Putin belli ki Cumhur İttifakına katılmış..." ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ÖZALAN: ZİHNİYETE BAKAR MISINIZ? 

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Nevşin Mengü'ye tepki göstererek "Zihniyete bakar mısınız? Nevşin Mengü, muhalefetin özetidir.  Karşımızda muhalefet değil Türkiye'ye sinsice düşmanlık yapmak için bir araya gelmiş bir avuç çapsız var." dedi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 452
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalistlerin kiralık gazetecileri parasını alıyor. Abilerime hizmet ediyor.bunlardan turkiyeye hayır gelmez
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylemişin alpay bey bir avuç çapsız türkiyenin kaderini belirleyemez bunların niyetleri beli hizmet ettikleri yer belli onun için oturdukları yerde otursunlar kaşınmasın lar bunlar tayip erdoğanın kim olduğunu avrupa dünya öğrendi dünya lideri olduğunu ama neyin nesi neyin fesi belli olmayan bir avuç tipler laf ediyorlar hadi oradan hadi sizi gidi gidi sizler
    Cevapla
  • Reis mühibbanları 1 yıl önce Şikayet Et
    Çatlarsanda patlasanda Reis Allah Teala nın izniyle yeniden seçilecek dir.
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün bu imkanları reisimize ülkemize sunan Allaha hamd olsun sizde artık tası tarağı toplamaya başlasanız iyi olur 2023 te büyük bir rezalet sizi bekliyor
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    la dünya size çalışıyor bir putin niye gözünüze battı bir zamanlar katarla yatıp katarla kalkıyordunuz şimdi sıra putindemi onulamı yatıp kalkacaksınız ( yani dilinize dolayacaksınız)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık yaş çay alım fiyatlarını açıkladı
96 yaşındaki anne ömrünü engelli oğullarına adadı: 60 yıldır bebek gibi bakıyor