İSKİ su kesintisi açıklaması! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat: 10 saat boyunca su verilmeyecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ), kentteki 8 ilçede içme suyu hattında meydana gelen arızadan ötürü su kesintisi yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerde su kesintisi olacak ve saat kaçta sular geri gelecek?

İSKİ su kesintisi açıklaması! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat: 10 saat boyunca su verilmeyecek
İSKİ su kesintisi açıklaması! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat: 10 saat boyunca su verilmeyecek
GİRİŞ 18.10.2022 14:19 GÜNCELLEME 18.10.2022 14:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştiraklerinden İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), kent genelindeki 8 ilçede su kesintisi uygulamasına gidileceğini açıkladı. Yayınlanan listede Avrupa Yakası'ndan 5, Anadolu Yakası'ndan 3 ilçe yer alıyor. Bu ilçelerde 10 saat süreli su kesintisine gidileceği netleşirken, suların hanelere ne zaman geri verileceği de öğrenildi. Peki hangi ilçelerde ve mahallelerde su kesintisi yapılacak?

İSKİ'DEN SU KESİNTİSİ BİLDİRİMİ

Türkiye'nin nüfus yoğunluğu en yüksek kenti İstanbul'un su teminatını sağlayan İSKİ, sabahın erken saatlerinde 8 ilçede su kesintisi uygulamasına gideceğini bildirdi. Kesintiye başlangıç zamanı bölgeden bölgeye farklılık gösterirken genel olarak 10 saat boyunca su arzının durdurulacağı belirtildi. Su kesintisinin içme suyu hatlarında meydana gelen arızadan kaynaklandığı kamuoyuna aktarıldı.

İmrahor Göleti

HANGİ İLÇELERDE VE MAHALLELERDE SU KESİNTİSİNE GİDİLDİ?

İSKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, su kesintisine gidilen ilçeler ve mahalleler şu şekilde paylaşıldı:

Arnavutköy: Anadolu Mahallesi

Bağcılar: Kirazlı Mahallesi, Sancaktepe Mahallesi, Yavuzselim Mahallesi,Fevzi Çakmak Mahallesi, Güneşli Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi

Başakşehir: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi

Beykoz: Tokatköy Mahallesi, Yalıköy Mahallesi, Çamlıbahçe Mahallesi, Akbaba Mahallesi, Dereseki Mahallesi, Ortaçeşme Mahallesi

Esenler: Kemer Mahallesi

Maltepe: Zümrütevler Mahallesi

Pendik: Kaynarca Mahallesi ve Doğu Mahallesi

Zeytinburnu: Beştelsiz Mahallesi

Sular ne zaman gelecek?

SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Yine İSKİ'nin internet sitesinde su kesintisinin kaç saat süreceği ve hangi ilçelere ne zaman geri verileceği bilgisine de yer verildi. Buna göre suların bölgelere geri verileceği saatler şu şekilde listelendi:

Arnavutköy: 09:29-14:00

Bağcılar: 10:02-14:00

Başakşehir: 12:01-15:00

Beykoz: 11:05-21:00

Esenler: 10:57-14:00

Maltepe: 12:09-19:00

Pendik: 11:49-16:00

Zeytinburnu: 12:47-16:00

Yukarıdaki listeye göre en uzun süreli su kesintisinin Beykoz'da yapılacağı (10 saat) öğrenildi. Bunun dışında suların geri geleceği saatlerin tahmini olduğu da yazılı açıklamada vurgulandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 11
  • Tarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel olacak dedi herşeyin içine etti. Bu kadar basiretsiz bir yönetici mi olur? İETT yolcuları taşıyacağını yolcular İETT otobuslari i taşıdı. Aritmalar israf dedi Marmara Denizi bitti. Metro açmama törenleriyle yarım kalan metrolari beton döküp kapattı. Suya zam için atıp tutmuştu. Kendisi dev zamlar yaptı. Peki soruyorum İstanbullu için insanlık için neyi guzellestirdi? Ne güzel oldu?
    Cevapla
  • Vardar 1 yıl önce Şikayet Et
    İbb nin beyin ölümü gercekleşmistir
    Cevapla
  • Erkan dastan 1 yıl önce Şikayet Et
    Oy verirken Hizmet edene verin oyunuzu.Hizmetei kendi yapmış gibi göstermeye çalışanlara değil.
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sular geldiğinde tören yapılcak mı?
    Cevapla
  • Veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsleri yönetemeyen İstanbulun neyini iyi yönetsin. Her gün bir otobüs arıza veriyor yolda kalıyor. Otobüse binen vatandaş otobüs ne zaman gidecek diyor şöför cevap veriyor dolunca gidecek diyor :) Yönetim seviyeleri bu kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi