Arda Turan'ın annesi hapis cezasıyla karşı karşıya! İddianame düzenlendi, dava açıldı

Galatasaray, Barcelona ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Arda Turan, geride bıraktığımız yaz döneminde futbola veda etti. Sarı-Kırmızılılarla özdeşleşen futbolcu, bu kez annesi Yüksel Turan hakkındaki son gelişmeyle gündeme geldi.

Arda Turan'ın annesi hapis cezasıyla karşı karşıya! İddianame düzenlendi, dava açıldı
Arda Turan'ın annesi hapis cezasıyla karşı karşıya! İddianame düzenlendi, dava açıldı
GİRİŞ 18.10.2022 17:35 GÜNCELLEME 18.10.2022 19:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yıllarca Galatasaray, Atletico Madrid; Barcelona ve Başakşehir gibi takımların formasını terleten Arda Turan, 35 yaşında futbol kariyerini noktaladı. Kramponlarını asma kararı alan oyuncuya yerli ve yabancı meslektaşları destek içerikli mesajlarını iletti.

Yüksel Turan ve oğlu Okan Turan

Yeşil sahalardan ayrı kalan futbolcu, bu kez annesi Yüksel Turan hakkındaki bir gelişmeyle öne çıktı. Yüksel Turan'ın Bayrampaşa'daki evinin çatı katını kaçak inşa ettiğinin tescil edilmesi sonucunda süreç yargıya taşındı.

HAPSİ TALEP EDİLİYOR

Bayrampaşa Belediyesi'nin 2020 yılında başlattığı inceleme sonucunda, Yüksel Turan'ın çatı katını kaçak inşa ettiği öğrenilmişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, binadaki bodrum, zemin; 1, 2 ve 3'üncü katların iskanının bulunduğu ancak çatı katının iskanının olmadığı iddia edildi.

Arda Turan'ın çocukluğu

Bu sebeple Savcılık tarafından Yüksel Turan'ın aleyhinde iddianame hazırlandığı ve 5 yıllık hapis istemiyle dava açıldığı öne sürüldü.

Bayrampaşa Belediyesi'nin yaptığı incelemeler doğrultusunda, ilçede yer alan binadaki çatı katının kaçak yapı statüsünde olduğu netlik kazandı. 

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Bayrampaşa Belediyesi süreci yargıya taşıyınca ve Savcılık tarafından iddianame hazırlanınca Yüksel Turan'ın mahkemeye gitmesi bir süredir kesinleşmişti.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne giden Turan, "İmar Kirliliğine Neden Olmak" suçundan ötürü hakim karşısına çıktı.

Yapılan yargılamada Bayrampaşa'daki yapının incelenmesi ve son raporun hazırlanması için bilirkişi ataması kararlaştırılmıştı.

Bilirkişinin bina üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda çatı katının kaçak ve izinsiz olarak yapıldığı kayıtlara geçti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 6
  • Gulce gaşs 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç birsey olmaz merak etmeyin
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıkın gitsin niye milleti hapse atıyosunuz !? Dışarıda bir sürü it kopuk geziyor. Yok efendim Covid izni, yok denetlimli ahmaklık sistemi vs. vs.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ystgın değil ferdi bir uygulamadur. Bina sağlığını tehdit etmiyorsa oara cezası ile savuşturulmalı.
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    herkesin yaptığı işi sanki ilk defa yapılıyormuş gibi yaygara koparmanın manası nedir, çatı da evi olan her vatandaşın başından geçen hadiseler bunlar sanki devletin malını tarafına geçirdi.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer öyleyse milyonlarca insan hapse girmesi gerekir. Türkiye çapında milyonlarca sıkıntılı imara uygun olmayan imar kirliliği yaratan yapılar var. Adalet sistemi sıkıntılı maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...