Şehidimizin kanı yerde kalmadı: Öldürüldüler!

İçişleri Bakanlığı, Şehit Jandarma Er Mevlüt Yıldız Operasyonu kapsamında Siirt Pervari ile Van Çatak ara hattında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Şehidimizin kanı yerde kalmadı: Öldürüldüler!
Şehidimizin kanı yerde kalmadı: Öldürüldüler!
GİRİŞ 20.10.2022 15:59 GÜNCELLEME 20.10.2022 16:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Körkandil Dağı bölgesi Ayı Deresi mevkisinde gerçekleştirilen hava destekli Şehit Jandarma Er Mevlüt Yıldız Operasyonu'nda, jandarma özel harekat timleri ile teröristler arasında temas sağlandı. 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise operasyona ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Terörün de kökünü kurutana kadar devam. Van Çatak'ta geçtiğimiz hafta operasyonda şehit düşen kahraman jandarmamız Kürşat Sert'in intikamı alındı. 2 terörist ölü ele geçirildi. Operasyon devam ediyor" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Günün en güzel haberi,emeği geçenleri saygı ile kutluyorum.Varol sayın SOYLU.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    elinize sağlık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ttb ye gönderin leşleri baksınlar incelesinler catan hainleri marksist leninist zerdüşt ttb liler hdppkkchp ele geçirmiş ttb yi siyaset dışındada beraber hareket ediyorlar uyanın ey millet reis giderse ülke gider
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar