Kuruluş Osman’ın yapımcısı müjdeledi! TRT1'in yeni dizisi Avcı reytingleri altüst edecek

Kuruluş Osman, Mehmetçik Kut'ül Amare, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı ve Bozkır Arslanı Celaleddin gibi iddialı projelerin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yepyeni projesi Avcı’yı resmen duyurdu.

Kuruluş Osman’ın yapımcısı müjdeledi! TRT1'in yeni dizisi Avcı reytingleri altüst edecek
Kuruluş Osman’ın yapımcısı müjdeledi! TRT1'in yeni dizisi Avcı reytingleri altüst edecek
GİRİŞ 13.11.2022 10:20 GÜNCELLEME 13.11.2022 10:20
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ateş Kuşları, İbn-i Sina, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu projelerinin yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ, sürpriz dizisi Avcı'nın afişini dizi severlerle paylaştı. Senaristliğini Atilla Engin’in ve yönetmenliğini ise Can Emre’nin üstleneceği Avcı’nın başrol oyuncusu netlik kazandı.

Yakın bir zaman sonra TRT1 ekranlarında yayın macerasına adım atmaya hazırlanan aksiyon ve macera türündeki Avcı yapımına Uğur Güneş transfer edildi. 7-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM fuarında ilk defa görücüye çıkan Avcı dizisinde, Uğur Güneş’in yanı sıra Burak Tozkoparan ve İdris Nebi Taşkan'ın da yer alacağının bilgisine ulaşıldı. Oyunculuk kariyerinde Kanunsuz Topraklar, Bir Zamanlar Çukurova, İsimsizler ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde boy gösteren Uğur Güneş, Avcı'da Hakan karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Hayrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş osman dizisi her geçen gün kan kaybediyor,ben izlemeyi bıraktım bu kadar saçma boş, olduğu yerde sayan dizi görmedim.
    Cevapla
  • ali kraş 1 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman beş para etmez bu avcıda iş yapmaz
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarih dizisiymiş Ya bir dizisiymiş bu kadar mı kötü olur
    Cevapla
  • Ferzan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk tarihli diziler bence plansız ve projesiz yapılıyor. Habulki Selçuklu dan başlayıp Atatürk'e kadar uzanan mantıklı ve projeli yapılsaydı Türk tarihini daha anlamlı dizayn edilebilirdi. Ama dizilerin kurgularinda çok fazla kan ve kavga var ki çok fazla abartılı bir şekilde
    Cevapla
  • Erkan turkoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul dizisi süperdi gerisi hikaye osman gazi tamamen tirişka 45 bölümden sonra izlemeyi biraktim ertugrul gazinin her bölümüne 3 defa izledim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü