Hadımköy Halk Ekmek fabrikası yalanı belgelendi! İşte karşılaştırmalı faturalar

2018'de AK Parti döneminde başlatılan, CHP'li yönetimin üç yıl sonra tamamladıktan sonra Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla büyük bir şovla açtığı Hadımköy'deki Halk Ekmek farikasının açılış için sadece 3 gün çalıştırıldığı ortaya çıktı.

Hadımköy Halk Ekmek fabrikası yalanı belgelendi! İşte karşılaştırmalı faturalar
Hadımköy Halk Ekmek fabrikası yalanı belgelendi! İşte karşılaştırmalı faturalar
GİRİŞ 23.10.2022 19:21 GÜNCELLEME 23.10.2022 19:21
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

CHP'li İBB yönetimi, 2018'de AK Parti döneminde yüzde 50'si tamamlanan, tüm mekanik donanımları satın alınan Avrupa'nın en büyük ekmek fabrikasının yapımını 2019'da göreve gelince durdurmuş ve sonrasında 3 yıl ardından tamamlamıştı.

İmamoğlu bir projeye daha kondu: AK Parti başlattı, 'ekmeğini' İBB yediİmamoğlu bir projeye daha kondu: AK Parti başlattı, "ekmeğini" İBB yedi

23 Temmuz'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı büyük bir törenle hizmete açılan Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın 3 aydır ekmek üretmediği ortaya çıktı.

ÇALIŞTIRILMADIĞININ YENİ KANITI ELEKTRİK FATURASI

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin sosyal medya hesabından İBB'nin Halk Ekmek fabrikalarının elektrik faturalarını paylaşarak "Günlük tüketimlere baktığımda 21-22-23 Temmuz'da tüketim birden artıyor, ertesi gün tekrar düşüşe geçiyor. Elektrik tüketiminden gözüken sadece açılış töreni için fabrikayı 3 gün çalıştırmışlar. O da anca % 20 kapasite ile. CHP’li İBB’nin İstanbul halkına söylediği Halk Ekmek Üretim Yapıyor yalanını, ilgili fabrikalara ait enerji tüketim raporlarını karşılaştırmalı belgeleriyle açıklıyoruz. Bir kerecik olsun bu milleti yanıltmayın!" ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehape yemek çalmak soymak talan etmek peşkeş çekmek için vardır 100 yıldır da böyledir geri kalmışlığımızın tek sebebi milletin hayrına hiçbir işleri yoktur
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların kirli çamuru bitmez sağa sola atyorlar
    Cevapla
  • OSMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu süre zarfında togg fabrika kurdu araba üretecek bunlar daha ekmek uretemedi. Hakikaten vahim bir durum. Yani bunun için bı bahane bile olamaz. Vallahi 5 tane fırın biraraya gelse bunlardan daha verimli olurdu.
    Cevapla
  • Seseka 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatlari yalan olmus
    Cevapla
  • Kadirovic 1 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar kontrol edin elektriği kaçak kullanıyor olabilirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri