Çorum'da korkunç olay! Hasmını öldürdükten sonra acılı ailesini teselli etti

İskilip'te traktör kazasında yaşamını yitirdiği zannedilen vatandaşın husumetlisi tarafından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin ardından katilin, öldürdüğü kişinin acılı ailesini teselli ettiği ve mezarını kazdırdığı öğrenildi.

GİRİŞ 26.10.2022 12:15 GÜNCELLEME 26.10.2022 12:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dehşet veren olay, 22 Ekim tarihinde Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Seki köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde orman kesimi için evinden ayrılan Sefer Öztürk (41) yönetimindeki traktör, ormanlık alanda şarampole devrilmiş halde bulundu. Devrilen traktörün römorkunun altında kalan iki çocuk babası Öztürk'ün yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KURŞUN YARASI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARTTI

Kazayla ilgili inceleme başlatan Çorum İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, Sefer Öztürk'ün vücudunda kurşun yarası olduğunu tespit etti. Yapılan tespit üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, Sefer Öztürk'ü öldürdüğü değerlendirilen cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı. Cinayetin aydınlatılması için JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan görevlilerinden oluşan özel ekibin yaptığı çalışmalar neticesinde Sefer Öztürk'ü M.K. isimli husumetlisinin öldürdüğü tespit edildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.K. isimli şahıs, orman kesimi sebebi ile aralarında çıkan anlaşmazlık sebebiyle husumetli olduğu Öztürk'ü kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Sefer Öztürk işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıs tutuklandı.

CİNAYETE KAZA SÜSÜ VERİP KATLETTİĞİ HASMININ AİLESİNİ TESELLİ ETTİ

Öte yandan, M.K.'nin cinayeti işledikten sonra olaya kaza süsü vermek amacı ile Öztürk'ün traktörünün römorkunu devirdiği ve cesedini de devrilen römorkun altına bıraktığı ortaya çıktı. Yaşanan olayın ardından kendisine ait bahçeye giden M.K., köyde yaşayan vatandaşların kaza olduğunu söylemeleri üzerine tekrar olay yerine gittiği ve Öztürk’ün annesini teselli ettiği öğrenildi.

Ayrıca cinayet zanlısının, Öztürk’ün defnedildiği mezarı da kendisinin kazdırdığı ortaya çıktı. M.K.'nin Öztürk'ün annesini teselli etme anı da cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne geçti eline geri zekalı şimdi parmaklıklar arasında yatarsın birde bu işin ahireti var rabbim sen sapıttırma bizi amin
    Cevapla
  • By çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adaletsizlikler vatandaşın canına tak edip hakiki adaleti temin eden şer i rejim gelecek ve millet iradesi ile olacak bu iş.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç ağaç için değermiydi yazık buna ömür boyu hapis cezası verilmeli ki herkese ders olsun
    Cevapla
  • ZEYNEB 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara ne olmuş merhamet kalmamış bazılarında iyice canileşmişler,öfke kontrolü yapamıyor bazıları
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Katil şahıs, ömür boyu ceza almış olsa bile; hapishanede günde 3 öğün salçalı sıcak yemek, günde 24 saat sıcak su hizmeti, televizyon izleme, sağlık-tedavi-ameliyat, mektup yazma, dilekçe, televizyon, volta atma,hava alma hakları, yatak yorgan çarşafları her hafta bembeyaz değişir.peki ölen kişinin hakkı, ölenin ailesinin hakkı vs. bunlar ne olacak ? Devlet, katilden sıcak yemek parası istemez ama ölen kişinin çocuğu kuru ekmeğe bile ücret ödemek zorunda. O mağdur çocuğun hakkı ne olacak ? Kısas şart. Ha bir de o kişi bilmem kaç sene hapiste yatıp çıkarsa hükümlü olarak işe girme imkanı var kanunen. Peki ölenin ailesinden herhangi bir kişinin kanunen işe girme-iş isteme imkanı var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuk ne anlama geliyor?
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!