15 Temmuz şehidi Ferhat Koç'un cenazesi, Ankara'ya nakledildi

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde, Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Ferhat Koç'un, Tokat'ın Turhal ilçesine defnedilen cenazesi, ailesinin isteğiyle Ankara'ya nakledildi.

15 Temmuz şehidi Ferhat Koç'un cenazesi, Ankara'ya nakledildi
15 Temmuz şehidi Ferhat Koç'un cenazesi, Ankara'ya nakledildi
GİRİŞ 07.11.2022 13:29 GÜNCELLEME 07.11.2022 13:29

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na, 15 Temmuz 2016'da, darbe girişimi sırasında yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Ferhat Koç'un cenazesi, Turhal ilçesine bağlı Yazıtepe köyünde toprağa verildi. Şehidin ailesi, kabrinin Ankara'ya taşınması için Tokat Valiliği'ne dilekçe verdi. Talep üzerine şehit Koç'un Yazıtepe köyündeki mezarı, Turhal Kaymamı Ali Gökay ve Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik gözetiminde açıldı. Tekrar kefenlenen şehit Koç'un cenazesi, Türk bayrağı sarılı tabuta konularak, polislerin omuzunda nakil aracına taşındı. Şehit Koç'un cenazesi, Turhal Belediyesi'ne ait araçla defnedilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı