Kemal Kılıçdaroğlu Türk halkına hakaret eden Cihan Kolivar'a sahip çıktı!

Ekmek üzerinden Türk halkına hakaret eden ve sonrasında tutuklanan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sahip çıkarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

GİRİŞ 11.11.2022 22:33 GÜNCELLEME 12.11.2022 04:21
Bu Habere 288 Yorum Yapılmış

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında ekmek ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı.

Kolivar ekmeğin aptal toplumların temel maddesi olduğunu söylerken "Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor." demişti.

Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar tutuklandıTürk milletine hakaret eden Cihan Kolivar tutuklandı

Kolivar'ın her şeyi skandal: Fırıncılığı yok, sendikası naylonKolivar'ın her şeyi skandal: Fırıncılığı yok, sendikası naylon

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kolivar hakkında "Türk milletini alenen aşağılamak" suçundan Resen soruşturma başlatılmış ve şüpheli sıfatıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

TÜRK MİLLETİNE HAKARET EDEN KOLİVAR'A KILIÇDAROĞLU SAHİP ÇIKTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kolivar'ın ailesini arayarak, geçmiş olsun dileğinde bulundu. CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Kolivar'ın oğlu Kerem Kolivar'ı telefonla aradığı belirtildi.

Babacan halkı aşağılayan Cihan Kolivar'ı savundu: Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindirBabacan halkı aşağılayan Cihan Kolivar'ı savundu: Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir

"SELAMLARIMI İLETİN"

Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Kolivar'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, selamlarını ilettiği ifade edildi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 288
  • Huzur 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet vekili yaparsa şaşırmam
    Cevapla
  • Baygolge 1 yıl önce Şikayet Et
    Kolıvar gıbı aşağılık rezil ağızlı birine kılıksızoğlu gıbı bir provakatorun destek çıkıyor olması haber değildir. Haber olması için kılıksızoğlu nun ulan edepsiz milleti niye aşağılıyorsun diye demeç vermesi gerekirdi. Cunkı bunun kolıvar denen hadsiz den farkı yoktur
    Cevapla
  • Shnn 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam alenen CHP propagandası yapıyo tabiki savunur ama işin tuhaf yanı şu Acaba bu başkan kırıntısı acaba NASA da uzaya mekik mi fırlatıyo Yaptığın iş ekmek işi İnsan yediği tasa pisler mi
    Cevapla
  • Adanalı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk lere kim saldırıyorsa kemal onu destekliyor,yani hacı hacıyı meke de sözünü akla getiriyor.
    Cevapla
  • erk 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin yararına olacak her işe karşıdır kılınçtiroğlu ve chp. adamları vizyonu bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi