Tarlaya giren sürücü 50 metre sürüklendi: Aracının başında gözyaşı döktü!

Tekirdağ’da yola atlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, kaygan zeminde yaklaşık 50 metre sürüklenerek tarlaya girdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü, olay yerinde ağladı.

GİRİŞ 03.12.2022 09:28 GÜNCELLEME 03.12.2022 11:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tekirdağ’da yola atlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, kaygan zeminde yaklaşık 50 metre sürüklenerek tarlaya girdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü, olay yerinde ağladı.

Kaza, Ergene ilçesi Çorlu - Marmaracık yolu üzeri Sağlık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Çorlu istikametine seyreden Mustafa Ertemel idaresindeki 60 ADF 380 plakalı otomobil, bir anda yola fırlayan köpek nedeniyle çarpmamak için manevra yaptı. Sağanak yağışın etkili olduğu kaygan zeminde yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobil, tarlaya savruldu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Mustafa Ertemel, bir süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Genç sürücü, kaza yaptığı aracının başında ağladı.

"ARABA KENDİNDEN GEÇTİ, ZAPT EDEMEDİM" 

Kaza anını anlatan sürücü Ertemel, “Önüme bir anda köpek çıktı. Ona çarpmayayım derken direksiyonu kırdım. Zaten sonrasında araba kendinden geçti ve zapt edemedim” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları sevmezler köpek seviciliği çıktı tüylerinde çook tehlikeli mikroplar var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklarda başıboş köpek ne gezmeli? Çocukların can güvenliği yoktur. Her türlü hastalığı taşımaktalar. Güvenli barınaklarda bakılmalı bu hayvanlara.
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    sokak köpekleri milli servetimizi yiyip bitirecek. Baştakiler bunun vebalini ödeyemezler.
    Cevapla
  • Tehluke 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan severler nerdesiniz dunyadaki yaratilan herşey insanlar içindir kop3kler insanlara zarar versiğinde gereyini yapilmasi lazim.
    Cevapla
  • . . . 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru ya da yanlış, yola atlayan kedi ya da köpek onların da canı var ama yoluma bir anda çıktığında sadece frene asılıyorum. kedi-köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırıp kendinin çocuklarının ölümüne sebep olan insanlar var.
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabada ailecek gidiyoruz, önün arkam heryer araba, köpek karşıya geçmişken birden geri döndü. Eşime ve çocuklarıma köpeğe çarpıyoruz, sıkı tutunun dedim, yapabileceğim kadar fren yaptım, köpeğe hafidçe çarptık. Ama yol çok şeritli, hepsi araba dolu,inip bakamadım bile. Yoksa zincirleme trafik kazası olacak. Bazen kaçınılmaz oluyor, insan hayatı daha önemli. Ailem mi köpek mi herkes bu soruyu kendine bi sorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti