Hastane müdürüne otoparkta silahlı saldırı

Adana’da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Müdürü Kamil Önder, hastane otoparkında kimliği belirsiz şüpheli tarafından tabancayla bacağından yaralandı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

GİRİŞ 12.12.2022 13:52 GÜNCELLEME 12.12.2022 13:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adana'da olay, saat 10.00 sıralarında Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yerleşkesinde meydana geldi.

OTOMOBİLİ PARK EDİP ARAÇTAN İNDİ

Hastane Müdürü Kamil Önder, otomobilini otoparka park ettikten sonra aracından indi.

SOL BACAĞINDAN 2 KURŞUNLA VURULDU

Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, tabancayla Kamil Önder’e ateş açtı. Sol bacağına 2 kurşun isabet eden Önder yaralandı.

BİR SÜRE SONRA YERE YIĞILDI

Saldırının ardından şüpheli kaçtı. Yürüyerek hastanenin acil servisine gitmeye çalışan Kamil Önder bir süre sonra yere yığıldı.

POLİS KAÇAN ZANLIYI ARIYOR

Olayı gören hastane görevlileri, polise haber verdikten sonra Önder'e müdahale etti. Önder, ilk müdahalesinin ardından acil servise götürülerek tedaviye alındı. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayağını denk al dediler anladık da her derdi olan ceza kesmek isteyen bu şekilde davranırsa sonumuz me olur bu gibi şahısları toplumdan yok etmek lazım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kimin işine yarar,kime yaramadı,tetikçimi yoksa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bişe olmaz
    Cevapla
  • hasanağa 1 yıl önce Şikayet Et
    El adamı boşu boşuna vurmaz mutlaka işin içersinde bir iş vardır.
    Cevapla
  • ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    niye acaba ? tedarikçi sorunumu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü