Yalnız Kurt’un yapımcısından kimsenin beklemediği karar! ‘Sonlandırma kararı aldık!' diyerek...

28 Ocak’tan beri yayın macerasını sürdüren Sinegraf imzalı Yalnız Kurt dizisi yolun sonuna geldi. Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan Yalnız Kurt, final yapan diziler kervanına katıldı.

Yalnız Kurt’un yapımcısından kimsenin beklemediği karar! ‘Sonlandırma kararı aldık!' diyerek...
Yalnız Kurt’un yapımcısından kimsenin beklemediği karar! ‘Sonlandırma kararı aldık!' diyerek...
GİRİŞ 30.12.2022 16:19 GÜNCELLEME 30.12.2022 16:19
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Terör olayları başta olmak üzere ihanetleri, darbeleri ve cinayetleri konu olarak işleyen Yalnız Kurt dizisinin yapımcısından beklenmedik haber geldi. Bilindiği üzere Golyat’a karşı verilen mücadelenin gözler önüne serildiği aksiyon ve dram türündeki Yalnız Kurt dizisi her Cuma akşamı dizi severleri ekran başına topluyor.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de erken veda şoku! 21 bölüm oynadıktan sonra yollarını ayırıyorGelsin Hayat Bildiğin Gibi’de erken veda şoku! 21 bölüm oynadıktan sonra yollarını ayırıyor

Hem yapımcılığını hem proje tasarımını Osman Sınav’ın üstlendiği Yalnız kurt, birbirinden çarpıcı sahneleriyle izleyenlere akıllardan çıkmayacak dakikalar yaşatıyor. 29 bölümdür ekranlarda varlık gösteren Yalnız Kurt dizisinin yapım şirketi Sinegraf, yayımladığı veda mesajıyla sosyal medyada kendine geniş ölçüde yer buldu.

Osman Sınav'ın kurucusu olduğu Sinegraf şirketi, ‘’Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikayemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikayelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere…”  şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 57
  • Mikdadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız kurt diye başladı sürü kurt oldu, hikaye her ne kadar derin olsa da tekrardan kendini alamıyor vur kır öldür bittiği iyi oldu
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölümünü izledim ama konusunu anlayamadım. Çok sıkıcı geldi. Nasıl bir diziyse yayından kalkması da normal herhalde.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi bu kadar mı sıkıcı olur arkadaş. Konu ne amaç ne belli değil. İstihbarat sa hiçbir derinlik yok. Osman Sınav gibi bir ustaya yakışmamıştı bu dizi çok basitti.
    Cevapla
  • Çay 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu ana kadar kalmanız bile bir mucize. Hiç sevmemiştim bu diziyi.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son bölüm çok saçmaydi. Dizi çoktan bitmiṣ. Laf olsun diye cevirmisler. Kurgu ve oyunculuk çok zayif.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...