'Sahte doktor' diye şikayet edildi: Gerçek doktor olduğu ortaya çıktı

İstanbul'daki bir özel hastanede hasta yakını ile 'sahte doktor' olduğu iddia edilen kişi arasında tartışma yaşandı. Başhekimin "Bu adamı tanımıyorum" dediği kişinin doktor olduğu ancak hastanede kaydı olmadığı ortaya çıktı.

'Sahte doktor' diye şikayet edildi: Gerçek doktor olduğu ortaya çıktı
'Sahte doktor' diye şikayet edildi: Gerçek doktor olduğu ortaya çıktı
GİRİŞ 16.12.2022 17:26 GÜNCELLEME 16.12.2022 17:27
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenyurt'taki bir hastanede "sahte doktor" tartışması gerginliğe neden oldu.

Olay, dün gece saatlerinde özel bir hastanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre Özgür Gündem isimli bir vatandaş, yeğenini kusma, ateş ve halsizlik rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye götürdü.

Muayene oldukları doktorun adı ile sıra aldıkları doktorun adının farklı olduğunu gören Gündem, daha sonrasında şahsın hareketlerinden de şüphelenerek hastane kimlik kartını görmek istedi.

Bu isteğe doktorun “Hayır” cevabını vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıkarken, güvenlik ve sağlık çalışanları olaya müdahale etmek istedi.

BAŞHEKİM: TANIMIYORUM

O sırada tartışmaya dahil olan başhekimin “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık karıştı. Gündem, şahsın sahte doktor olabileceği üzerine hemen polis ekiplerine haber verdi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

"HASTANEDE KAYDI YOK"

Polis ekiplerinin gelmesi ile tartışma son buldu. Doktorun sahte değil, hastaneye kayıtlı olmadığı ortaya çıktı. Başka bir doktorun kaşesi ile yarı zamanlı olarak hastanede görev yapan doktorun, kayıtdışı olarak çalıştığı tespit edildi.

Hastaneye yeğenini götüren Özgür Gündem, doktordan şikayetçi oldu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 37
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Birçok hastanede yabancı uyruklu dr lar nöbetçi olarak çalışıyorlar gayet kibarlar ilgililer memnun kalıyoruz
    Cevapla
  • Alpagu 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaçak çalışan doktor, hasta için sahte doktor kadar büyük risk ve tehlikeli, bu kaçağı her türlü lisansı iptal edilmeli... Kaçak çalışan ne yapmaz ki.
    Cevapla
  • Nrc 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi sektöre vergi denetimi yapılıyor ki. Maliye vergi kaçakçılığını oldum olası önleyemiyor. Kazançları denetim altına alamıyor. Alabilseydi memlekette bu kadar g.menkul zenginleri türemezdi. Daha kira gelirlerini denetleyemiyor. Gerçek g.menkul satış değerlerini kayıt altına alamıyor. Geliri değil de, harcamaları kontrol altına altına almadan bu iş çözülmez.
    Cevapla
  • Ahmet Dilek 1 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkta reform şart,uyardık,uyarıyoruz,uyarmaya devam edeceğiz...
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi dr neden başka dr un adını kullanıp muayene etsin ki bence fetö cü ihrac edildi o yüzden kaçak çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı