Bir taciz rezaleti daha! CHP'li Belediye Meclis Üyesi Türkyılmaz'a 15 ay hapis cezası

Kırşehir'de CHP'li belediyenin şirketinde çalışan personelin sosyal medya üzerinden 14 yaşındaki çocuğa taciz mesajı göndermesi gündemdeki yerini korurken CHP'li Maltepe Belediyesi'nde de bir taciz rezaleti yaşandı.

GİRİŞ 20.12.2022 01:52 GÜNCELLEME 20.12.2022 09:24
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

CHP'li Kırşehir Belediyesi personelinin 14 yaşındaki çocuğa sosyal medya üzerinden taciz mesajları göndermesi büyük tepkilere neden olmuştu. CHP'li belediyede yaşanan skandalın ardından benzer bir rezalet İstanbul'daki Maltepe Belediyesi'nde yaşandı.

OLAY YARGIYA TAŞINDI

CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Türkyılmaz, komşusunun 16 yaşındaki kızına taciz içerikli mesajlar gönderdi. Olay, kız çocuğunun ailesinin durumu fark etmesi üzerinde yargıya taşındı.

15 AY HAPİS CEZASI

İstanbul Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi Türkyılmaz'a 'çocuğa zincirleme taciz' suçlaması üzerine yargılama yaptı. Türkyılmaz, yargılama sonrasında "çocuğa zincirleme taciz" suçlamasından 18 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığa verilen cezada 6'da 1 oranında indirim uygulayarak cezayı 15 ay 18 güne indirdi.

"EVE GEÇTİĞİMDE BANA TEKRAR MESAJ ATTI"

Mağdur kız çocuğu ifadesinde CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Türkyılmaz'ın kendisine Instagram üzerinden birden fazla fazla mesaj attığını söyledi. B.D.C. duruşmadaki ifadesinde şu açıklamaları yaptı: "Daha önce beyanda bulunmuştum, aynen tekrar ederim. Sanık abimin arkadaşının babası olur. Ailecek görüşüyorduk. İddianamede belirtilen ınstagram hesabı üzerinden sanık bana birden fazla mesaj attı. Mesajlaşmaya başladığımda rahatsız edici mesajları atmıyordu ancak daha sonra rahatsız edici mesajlar atmaya başladı. Bu süreçte yolda karşılaşmıştık. Bana ailemi sordu. Eve geçtiğimde bana tekrar mesaj attı ve bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sordu. İddianamede belirtildiği şekilde taciz içerikli mesajlar atan sanıktan şikayetçiyim. Davaya katılmak istiyorum"

ÇOCUĞUN BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU

Mağdur kız çocuğunun babası Serkan Cahyir, Mehmet Türkyılmaz ile ailecek görüştüklerini belirtti. Taciz olayından kızının anlatması üzerine haberdar olduğunu söyleyen Cahyir: "Kızıma rahatsızlık vererek cinsel taciz içerikli mesajlar gönderen sanıktan şikayetçiyim, davaya katılmak istiyorum. Sanığın beyanlarını kabul etmiyorum" dedi.

KAYNAK: SABAH - HUZEYFE ATICI
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    K.Kıliçdaroğlu yarın Maltepe Belediye Başkanlığı önünde CHP li Belediye meclis üyesine destek ve Adalet için için miting yapacak mı ? Yoksa Adalet Bakanlığının kapısına dayanacak mı ?
    Cevapla
  • Ceryancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet ,cinsel eşitlik,lgbt,hak hukuk...gak guk....! işte size chpkk..
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk hep böyleydi namus kavramını İslam'la birlikte kapı dışarı ettiler
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    gandi den ses cikmaz chp pkk yapti mi nedense chp pkk bunu yapti mi nerde ise en az ceza aliyor yadaalmiyor bu sucun zaten cezasi en az yirmi yil olacak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP VE yandaşları bakalım bu haberle ilgili ne yorum yapacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı