Kıymalı pide verme bahanesiyle çocuğu taciz eden sanığın cezasına itiraz

Kırşehir’de arkadaşının kızına kıymalı pide bahanesiyle tacizde bulunduğu öne sürülen okul hizmetlisinin aldığı cezaya aileden itiraz geldi. Çocuğunun beyanları karşısında sinir krizi geçiren anne, "Sanığa üst sınırdan ceza verilmeli" dedi.

Kıymalı pide verme bahanesiyle çocuğu taciz eden sanığın cezasına itiraz
Kıymalı pide verme bahanesiyle çocuğu taciz eden sanığın cezasına itiraz
GİRİŞ 23.12.2022 00:22 GÜNCELLEME 23.12.2022 00:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sanık M.K., hazırlanan iddianamede "çocuğun cinsel istismarı ve cinsel istismar" suçlarından Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandı. Sosyal çalışmacı eşliğinde ifade veren mağdur B.Ş. (7) taciz gününden önce de kendisine sanık M.K.’nın uygunsuz hareketlerde bulunduğunu ve kıymalı pide bahanesiyle arkadan sarıldığını söyledi.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mahkeme başkanının sosyal çalışmacının yorumunu istemesi üzerine mağdurla iki defa görüşen sosyal çalışmacı, çocuğun ifadelerinde zıtlık olmadığını yaşından dolayı da bazı kavramların oturmadığını belirtti. Çocuğunun beyanları karşısında sinir krizi geçiren anne İ.Ş., "Sanığa alt değil üst sınırdan ceza verilmeli. Biz verilen cezaya itiraz ediyoruz. Çocuğum 7 yaşında, hukuksal boyutu sonuna kadar kullanacağız. Çocuğum olaydan sonra psikiyatritse gitti. Çocuğum aşırı derecede hırçınlaştı" dedi.

MİDE BULANDIRAN CİNSEL TACİZ!

Aşıkpaşa Ortaokulunda meydana gelen olayda sanığın, 7 yaşındaki mağdur B.Ş.’yi kıymalı pide verme bahanesiyle ilkokul bahçesinden çağırarak ortaokul binasında bulunan olay yerine götürdüğü ve çocuğun cinsel organına elleyerek sürtme eylemini gerçekleştirdiği kanaatine varıldı. Sanık M.K., 4 yıl 2 ay ceza alarak Kırşehir E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Taciz ettikleri kızı koruyan adamı defalarca bıçakladılar! Dehşet anları kameradaTaciz ettikleri kızı koruyan adamı defalarca bıçakladılar! Dehşet anları kamerada

Bir taciz rezaleti daha! CHP'li Belediye Meclis Üyesi Türkyılmaz'a 15 ay hapis cezasıBir taciz rezaleti daha! CHP'li Belediye Meclis Üyesi Türkyılmaz'a 15 ay hapis cezası

Çocuğa taciz iddiasına pakta meydan dayağı!Çocuğa taciz iddiasına pakta meydan dayağı!

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • öyle mi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çocuk taciz veya istismar oldu diye bütün cemaat ve tarikatlar kapatılsın diyen zatlar, bakın bunu yapan da lokantacı ozaman bütün lokantaları kapatalım. Sonra eczanede olunca bütün eczaneleri kapatalım.. Böyle böyle gitsin işte sistem.
    Cevapla
  • Misafir123 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlının adaleti gelmediği sürece daha çok duyarız böyle sapıklıklar. Tacizcinin tecavüzcünün sapığın teröristin hırsızın.vs.. kellesini kolunu bacağını kesmediğimiz sürece daha çok ağlarız. Bu ülkenin adaleti ithal olunca ağlamalar yerli olur işte
    Cevapla
  • ibret 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adi sapık pisliğin kemikleri kırılmalı. aleme ibret olsun diye de millete gösterilmeli.
    Cevapla
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı olay bu kararı veren hakimin çocuğuna olsaydı kaç yıl verirdi bu namussuza.Ayıp vallahi.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede hiç adalet aramayın boş adalet sadece zengin ve bürotlara var halka adalet yok ben bunu çok yaşladım batsın senin isviçreden aldığın kanun batsın senin italyadan aldığın kanun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina