Minibüs devrilmesin diye halatlarla tuttular

Van'da, kırsal mahalleden alınan öğrencilerin okullarına götürüldüğü minibüs, buzlanma nedeniyle kayıp yol kenarında durdu. Öğrenciler araçtan indi, çevredekiler ise devrilmemesi için minibüsü elleriyle tutup, halatlarla çekti.

Minibüs devrilmesin diye halatlarla tuttular
Minibüs devrilmesin diye halatlarla tuttular
GİRİŞ 20.12.2022 16:12 GÜNCELLEME 20.12.2022 16:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Gürpınar ilçesi kırsal Yatağan Mahallesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana geldi.

Taşımalı eğitim gören öğrencileri evlerinden alan Şerif Güncer'in kullandığı 65 ABK 750 plakalı öğrenci servis minibüsü, mahalle yakınlarında yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak yolun kenarında durdu.

Bir tarafı yolun asfalt kısmında, diğer tarafı da toprak bölümde kalan minibüsteki öğrenciler, araçtan indirildi. Çevredekiler ve sürücü, toprak alana devrilmemesi için minibüsü elleriyle tutarak, halatlarla çekti. Bölge halkı, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Gürpınar İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, minibüsü çekip yola çıkardı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel dayanışma, ne güzel yardımlaşma, ne güzel sonuç. Allah herkesten razı olsun.
    Cevapla
  • karaburun 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım afatından korusun yavrularımızı
    Cevapla
  • köksal 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH tan devrilmemiş büyük geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?