Kamyon ile otobüs çarpıştı: Kamyon şoförü ölürken iki yolcu yaralandı

Tekirdağ-Malkara yolunda kamyon ile otobüsün çarpıştığı kazada kamyon şoförü yaşamını yitirirken, otobüsteki 2 yolcu yaralandı. Kamyon şoförü Seyfi Özcan'ın cansız bedeni de Tekirdağ Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

GİRİŞ 25.12.2022 18:35 GÜNCELLEME 25.12.2022 23:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Feci kaza, saat 17.15 sıralarında Tekirdağ-Malkara kara yolunun Yenice Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul-Şarköy seferini yapan ve içinde 10 yolcu bulunan Hakan Yazıcı (50) yönetimindeki 59 ACB 822 plakalı yolu otobüsü, emniyet şeridinden yola çıktığı iddia edilen Seyfi Özcan (57) yönetimindeki 34 GTH 05 plakalı patates yüklü kamyona çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulan kamyon devrilirken, otobüsün ön kısmında da büyük hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kamyon sürücüsü Seyfi Özcan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Otobüste bulunan yolculardan Sebahat Kara (62) ile Zekeriya Metin Dermanlı (58) da yaralandı. Kamyonda bulunan patatesler ise yola saçıldı.

Yaralılar, Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyon şoförü Seyfi Özcan'ın cansız bedeni de Tekirdağ Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

"KAMYON ANİDEN ÖNÜME ÇIKTI"

Otobüs şoförü Hakan Yazıcı, "Ben Şarköy'e gidiyordum, kamyon aniden önüme çıktı. Kurtarmaya çalıştım ama kaza meydana geldi." dedi. Kaza nedeniyle, Tekirdağ-Malkara kara yolunun tek şeridi trafiğe kapatıldı. Ekipler, yola saçılan patatesleri temizlerken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • dvt57 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet Eylesin. Ailesine Sabır Versin İnşaALLAH
    Cevapla
  • tebrikler..! 1 yıl önce Şikayet Et
    bu polislerle ,sağlıkçılara devlet iyi bakmalı ..herşartta göreve hazırlar..!
    Cevapla
  • vw almayin 1 yıl önce Şikayet Et
    her pisligi yapiyorlar sonrada ecel diyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı