İstanbul'dan son bir yılda geri gönderilen göçmen sayısı açıklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1 Ocak-25 Aralık tarihlerinde İstanbul'da 166 bin 652 yabancıya işlem yapıldığını, 47 bin 164 kişinin de ülkelerine geri gönderildiğini bildirdi

GİRİŞ 26.12.2022 13:56 GÜNCELLEME 26.12.2022 14:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "1 Ocak-25 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul'umuzda düzensiz göçle mücadele kapsamında 166 bin 652 yabancıya işlem yapıldı.

47 bin 164'ü ülkelerine geri gönderildi. 110 bin 91'i sınır dışı işlemleri kapsamında diğer illerdeki geri gönderme merkezlerine sevk edildi" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir o kadar da sokaklarda yakalanamayan var dır
    Cevapla
  • niğdeli 1 yıl önce Şikayet Et
    bir günde giren göçmen sayısı bizim mahallede yaşayan göçmenlerden daha az. bir de mazlum yerine az zenginlerine kendi paralarıyla burada sefa sürenlere baksanız.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok var çok Fatih dolu. Molla şeref mahallesine bakın. İstemediğin kadar.
    Cevapla
  • Sedef 1 yıl önce Şikayet Et
    Göçmenistan değil mi burası niye gönderiyorsunuz?
    Cevapla
  • Ak Partili 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin Her yeri yabancılarla Dolu Bunlar Gitmezse ak Parti Biter halk enflasyon asgari ücreti ikinci plana attı öncelik yabancılar bunların yüzünden satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail medyasında Türk ambargosu analizi: Bizi çok zor günler bekliyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde